Некатегоризовано

Ališa Kiz traži blogera za svoj sajt!

Ališa Kiz traži blogera za svoj sajt!
Podeli dalje

ališa kiz zapošljavaKako je objavljeno na njenom sajtu, poznata r’n’b pevačica i višestruka dobitnica Gremi nagrade, traži da zaposli blogera za svoj sajt IAAS.com (I Am Super Woman) i u tu svrhu, povezala se sa sajtom Monster.com kako bi pronašla idealnog kandidata!

 

 

Kako je objavljeno na njenom sajtu, poznata r’n’b pevačica i višestruka dobitnica Gremi nagrade, traži da zaposli blogera za svoj sajt IAAS.com (I Am Super Woman) i u tu svrhu, povezala se sa sajtom Monster.com kako bi pronašla idealnog kandidata!

 

ališa kiz nudi posao blogerimaPočevši od 6. aprila iliti od danas! pa sve do trećeg maja ove godine, svi zainteresovani mogu se prijaviti ovde. Nakon isteka roka za podnošenje prijave, Monster.com koristiće svoju poznatu tehnologiju kako bi u moru pristiglih prijava, pronašao najkvalitetnijeg i najstručnijeg kandidata.

Koliko nam je poznato, grupa aplikanata biće zamoljena da napravi video priloge i dostavi pismene uzoke za sajt, a isti će biti dostupni i javnosti na uvid. Ališa će zajedno sa čelnicima Monster.com pregledati sve pristigle prijave i odabrati 10 njih, koji će dobiti priliku da uđu u uži krug i doputuju u Njujork. Od njih, top tri kandidata dobiće finalni zadatak da bloguju o „The Black Ball UK“ događaju koji se odigrava 27. maja. Nakon toga, pobednik iliti kandidat koji dobija posao, biće objavljen do kraja juna.

Pevačicin tim napominje da je ovo ozbiljan konkurs za posao, a ne takmičenje i dodaje da kandidati moraju biti kvalifikovani. Sve detalje, kao i dalje informacije možete pratiti i putem Twitera, prateći @IAASdotCom sa tagom #AliciaJob.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook