Некатегоризовано

Besplatni kursevi BusinessAcademy na MBA fair

Besplatni kursevi BusinessAcademy na MBA fair
Podeli dalje

Besplatni kursevi BusinessAcademy na MBA fairCentar za razvoj karijere kompanije LINK group, koji je edukativni partner predstojećeg MBA fair-a, poklanja posetiocima Sajma vredne kurseve HR, PR i engleskog jezika jedne od svojih obrazovnih ustanova – BusinessAcademy.

 

Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, koji je edukativni partner predstojećeg MBA fair-a, poklanja posetiocima Sajma vredne kurseve HR, PR i engleskog jezika jedne od svojih obrazovnih ustanova – BusinessAcademy. Svi zainteresovani koji se registruju kao posetioci Sajma, stiču mogućnost da postanu jedan od dobitnika, a izvlačenje će biti obavljeno nakon završetka događaja.

Centar za razvoj karijere kompanije LINK group će na posebnom štandu predstaviti programe stručnog usavršavanja na obrazovnim ustanovama BusinessAcademy i ITAcademy. Ovde će posetioci moći da dobiju više informacija i o besplatnim kursevima koji će biti deljeni u okviru nagradne igre.

MBA fair se održava u sredu, 18. septembra, od 16h do 20h, u prestižnom beogradskom Hyatt Regency Hotelu. Svi koji žele da prisustvuju mogu se registrovati već sada, putem ovog linka, ili na ulazu na sajam, a prisustvo je besplatno.
N

a ovom jubilarnom 10. Međunarodnom sajmu master, MBA i doktorskih studija, stipendija, profesionalnog razvoja i korporativnog treninga – MBAfair™ 2013, svi oni koji žele da se usavršavaju saznaće šta sve i na koji način mogu da nauče, koje posebne pogodnosti mogu da dobiju, kakvi sertifikati i diplome ih čekaju.

Prognozirano je da će među posetiocima Sajma ove godine biti preko 800 mladih, što je više nego ikada ranije. Predstaviće se vodeći evropski, američki i domaći univerziteti, fakulteti i škole, među kojima će biti i čuveni francuski INSEAD. Neke od oblasti obrazovanja koje će biti obuhvaćene su ekonomija, PR i komunikacije, menadžment, finansije i bankarstvo, projektni menadžment, HR, inženjerski menadžment, hotelijerstvo i turizam, jezici, društvene nauke, i drugo.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook