Некатегоризовано

Dan zaljubljenih u Hotel i Spa Bleibergerhof

Dan zaljubljenih u Hotel i Spa Bleibergerhof
Podeli dalje

spa hotel Za sve vas koji ste u paru i još uvek niste odlučili gde i na koji način da proslavite Dan zaljubljenih, imamo odličnu romantičnu ideju! Spojite ovaj lepi dan sa neradnim 15. i 16. februarom i otisnite se put austrijske pokrajune Koruška, do Hotel i Spa Bleibergerhof.

Za sve vas koji ste u paru i još uvek niste odlučili gde i na koji način da proslavite Dan zaljubljenih, imamo odličnu romantičnu ideju! Spojite ovaj lepi dan sa neradnim 15. i 16. februarom i otisnite se put austrijske pokrajune Koruška, do Hotel i Spa Bleibergerhof.

Kako bi Dan zaljubljenih bio za partnere poseban i nesvakidašnji, Hotel i Spa Bleibergerhof pripremio je specijalnu ponudu: „Koruška specijal“.

Ponuda uključuje:
•         dva noćenja u sobi „Granat“ uz mogućnost prelaska u luksuznu sobu bez doplate
•         izdašan doručak sa specijalitetima zdrave i organske hrane, kao i hrane bez alergena
•      upotrebu wellness-a, termalnog bazena, saune, termalnog kupatila, infracrvene saune i prirodnog jezera kao i prostranog dela za sunčanje i zemljane saune u velikoj bašti
•         fitness sobu sa najsavremenijom kardio-opremom vrhunskih proizvođača
Svi gosti Hotel i Spa Bleibergerhof uživaće i u čuvenoj koruškoj kuhinji, čiji se kuvari vode izrekom da ljubav preko stomaka ulazi, pa će gosti osetiti i na tom polju istinski hedonizam.
 

Hotel i Spa Bleibergerhof nalazi se u Koruškoj, najjužnijoj austrijskoj pokrajini.  Smešten je na 920 m nadmorske visine, poseduje termalne izvore i ima sve elemente klimatske banje. Primamljive sobe i apartmani ispunjeni su svetlošću, sa predivnim pogledom sa terasa.  Individualizovani dizajn, pažnja posvećena detaljima,  spoj oblika, boja i materijala učiniće da oni koji borave u ovom hotelu požele da produže svoj boravak. Svi gosti mogu da uživaju u pravom wellness i SPA svetu (Acquapura SPA i Carinthia SPA), sa bazenom čija voda dotiče iz termalnih izvora. Tu je i prostrana bašta sa prirodnim jezerom, tunel za isceljenje, a oni sa sportskim duhom mogu da uživaju u planinarskim stazama, biciklizmu, golf terenima, livadama. Sa idiličnom lokacijom u podnožju Alpa Hotel i Spa Bleibergerhof kao najsavremenija SPA oaza očekuje svoje goste iz Srbije!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook