Некатегоризовано

Džeksonova deca snimaju reality show?

Džeksonova deca snimaju reality show?
Podeli dalje

Sudeći po pisanjima svetske štampe, svi napori Majkla Džeksona da svoju decu zaštiti od štampe i pogleda javnosti, mogli bi uskoro da padnu u vodu. Naime, A&E TV stanica je najavila reality seriju o njihovom životu i rascepu Džekson klana.

 

 

deca majkl džeksonaSudeći po pisanjima svetske štampe, svi napori Majkla Džeksona da svoju decu zaštiti od štampe i pogleda javnosti, mogli bi uskoro da padnu u vodu. Naime, A&E TV stanica je najavila reality seriju o njihovom životu i rascepu Džekson klana.
 

Navodno, reality serija pod nazivom
The Jackson: A Family Dinasty“ treba da počne sa emitovanjem ovog decembra i biće vezana za čitavu porodicu. Dalje ističu kako će, za početak, biti pet jednosatnih ili deset polusatnih epizoda u okviru kojih će biti prikazana i porodica u žalosti, kao i život dece nakon tragične smrti njihovog oca i sve što takvo iskustvo sa sobom nosi.

Džeksonova najstarija sestra Rebbie nije najsrećnija tim povodom i ističe kako pisanja po štampi nisu tačna te, ako je do njem deca će ostati zaštićena i izvan sveopšte medijske gungule, kako bi se poštovala želja njihovog oca. Mišljenja je,  da bi se sam Majkl „prevrtao u grobu da zna da će mu deca učestvovati u ovoj seriji“. Sa druge strane, mlađa sestra Janet mudro ćuti i ne diže nikakvu frku oko toga.

Iako ova priča nije zvanično potvrđena od strane porodice Džekson, izvršni producent Džodi Gomeš je nedavno sugerisala kako „The Jackson: A Family Dinasty“ postoji. Bilo kako bilo, da li će se Prince, Paris i Blanket pojaviti u ovoj ili sličnoj seriji, ostaje da vidimo. Ono što je neminovno – na jedan ili drugi način – pred ovom decom je sve, samo ne bezbrižno detinjstvo.

 
 
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook