Некатегоризовано

Katapult XII u Delta City-ju

Katapult XII u Delta City-ju
Podeli dalje

XII katapultJanuar je mesec novih početaka, a ukoliko je vaša novogodišnja odluka da više ugađate sebi, modni festival “Katapult” pravo je mesto da ispunite svoje obećanje.

Januar je mesec novih početaka, a ukoliko je vaša novogodišnja odluka da više ugađate sebi, modni festival “Katapult” pravo je mesto da ispunite svoje obećanje. 

Dvanaesti “Katapult“ biće održan od 20-22. januara od 10-22h u Delta City-ju, omiljenom beogradskom tržnom centru, i obilovaće modnim poslasticama koje nećete hteti da propusttite.

Program januarskog „Katapulta” obuhvatiće oko stotinu odabranih izlagača, koji će predstaviti upečatljv nakit, maštovit modni asesoar i unikatnu odeću i obuću. Tokom tri dana trajanja festivala, Delta City biće centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.

Katapult“ je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti .Ovim jedinstvenim dešavanjem u našem gradu, želimo široj javnosti da otkrijemo jedan novi, maštovitiji svet, naspram preovlađujućeg sveta serijske proizvodnje odeće, obuće i asesoara. Velika posećenost prethodnih festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.

Pridružite se organizatorima i umetnicima na najprestižnijoj smotri unikatnog stvaralaštva!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook