Некатегоризовано

Konferencija The Corporate Communications experience 2

Konferencija The Corporate Communications experience 2
Podeli dalje

komunikacija

Agencija The P. World ponovo u Beogradu organizuje „The Corporate Communications Experience„. U pitanju je jedinstven događaj na Balkanu posvećen veštinama vrhunske korporativne komunikacije. Konferencija će biti održana 8. i 9. marta 2012. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a predstaviće se najveći svetski stručnjaci iz oblasti komunikacija. 

 

Agencija The P. World ponovo u Beogradu organizuje „The Corporate Communications Experience„. U pitanju je jedinstven događaj na Balkanu posvećen veštinama vrhunske korporativne komunikacije. Konferencija će biti održana 8. i 9. marta 2012. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a predstaviće se najveći svetski stručnjaci iz oblasti komunikacija. Represent Communications je drugu godinu za redom ekskluzivni event partner, a Borislav Miljanović i Jelena Kovačević, generalni i izvršni direktori ove agencije vodiće konferenciju.

Svi gosti i posetioci biće u prilici da čuju kako je izgledao radni dan uz princezu Dajanu od njenog nekadašnjeg privatnog sekretara, a predstavnik kompanije Microsoft International daće odgovor na pitanje zašto društveni mediji ne mogu bez tradicionalnog PR-a. Takođe, saznaće koje taktike komunikacije koristi čuveni hotel sa sedam zvezdica, Burj Al Arab i zašto su društveni mediji tajni začin za dobru internu komunikaciju, o čemu će govoriti predstavnik Telenor Grupe.

Nastavljamo revoluciju u oblasti komunikacije. I ove godine pozvali smo vodeće profesionalce iz oblasti korporativne komunikacije da podele iskustvo i izazove sa kojima su se susretali i trendove koji vladaju na svetskom tržištu. Nastavljamo da iznova pomeramo granice kroz organizaciju ovakvih susreta stručnjaka koji za nas nisu samo događaj, već više od toga – Experience“, izjavio je CEO agencije “The P. world” Kosta Petrov.

Dođite i uverite se zašto je prošle godine „The Corporate Communications Experience 1“ bio događaj koji je okupio toliki broj stručnjaka i koji je bio propraćen sa od strane tri stotine delegata, među kojima su bili vodeći stručnjaci i direktori najuspešnijih kompanija iz Srbije i regiona.  Platinasti sponzor događaja je Hypo Alpe Adria banka, a ovogodišnji zlatni sponzor događaja je Coca-Cola Hellenic. Ekskluzivni medijski partner su dnevne novine Press, a ekskluzivni TV partner je MTV.

Za više informacija u vezi sa „The Corporate Communication experience 2“, posetite The P world

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook