Некатегоризовано

Louis Vuitton prkosi krizi

Louis Vuitton prkosi krizi
Podeli dalje

Grupacija LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton nedavno je objavila da je u prva dva kvartala tekuće godine, ostvarila prihod od preko 7.5 milijardi evra. Ovo predstavlja izvestan rast u odnosu na prethodni period.
Čist profit iznosio je do sada 1.36 milijardi evra, a najveći udeo u tome ostvaren je na brendovima čiju distribuciju ova grupacija sama organizuje – poput brenda Louis Vuitton.

 

Grupacija LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton nedavno je objavila da je u prva dva kvartala tekuće godine, ostvarila prihod od preko 7.5 milijardi evra. Ovo predstavlja izvestan rast u odnosu na prethodni period. Čist profit iznosio je do sada 1.36 milijardi evra, a najveći udeo u tome ostvaren je na brendovima čiju distribuciju ova grupacija sama organizuje – poput brenda Louis Vuitton.Ostali brendovi, čija distribucija je prepuštena drugim kompanijama ostvarili su manji profit.

Bernard Arnault, predsednik kompanije izjavio je da su ostvareni rezultati u toku ove godine pokazali koliko su naši proizvodi privlačni kupcima uprkos velikoj ekonomskoj krizi. Vođeni ovim rezultatima, očekujemo da ćemo u drugoj polovini ove godine ostvariti još veći prihod. U kompaniji postoji veliko poverenje u kreativnost i kvalitet proizvoda, zbog čega smo spremni da nastavimo osvajanje novih tržišta.
 

Inače, Moet Hennessy Louis Vuitton je jedna od najvećih multinacionalnih kompanija u svetu, čiji je osnivač upravo Bernard Arnault. Bernard se smatra trenutno najbogatijim Francuzom, a njegova imovina procenjena je na „skromnih“ 26 milijardi evra. Njegova kompanija stoji iza većeg broja brendova poput: Louis Vuitton, Fendi, DKNY, Sephora, Christian Dior i još mnogo drugih.

 
 
Izvor: Brendovi.net

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook