Некатегоризовано

Nova frizura Miley Cyrus

Nova frizura Miley Cyrus
Podeli dalje

nova frizura miley cyrusPoznata tinejdž zvezda i odskora verenica zgodnog glumca Liama Hemswortha, Miley Cyrus, juče je na Twitteru postavila fotke svoje nove – drastično promenjene – frizure. Da li je ova mlađana zvezda na putu kojim je, ne tako davno, prošla i Britney Spears?

Poznata tinejdž zvezda i odskora verenica zgodnog glumca Liama Hemswortha, Miley Cyrus, juče je na Twitteru postavila fotke svoje nove – drastično promenjene – frizure. Da li je ova mlađana zvezda na putu kojim je, ne tako davno, prošla i Britney Spears?
 
Od kako je uplovila u predbračne vode, čini se da Miley luta i samim svojim životom. Nove tetovaže, nove frizure, sve sem novih pesama, albuma, filmsikh uloga i slično. Očigledna promena u ponašanju ove 20-godišnje devojke navodi medije da počnu da je porede sa stranputicom koju je imala i Britney Spears, a sve zbog sve većeg pritiska od bremena popularnosti.
Bilo kako bilo, svoj nedavno ošišan paž, Miley je zamenila kratkom i gotovo dečačkom piksi frizurom i brže-bolje podelila sa svojim fanovima na Twitteru, odakle su fotke i preuzete.Za samu frizuru je izjavila kako je obožava, oslobađa i čini potpuno svojom.
Kako vam se čini frizura – yay or nay?

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook