Некатегоризовано

Novi domaći film Vir

Novi domaći film Vir
Podeli dalje

novi domaci film virVrlo brzo, očekuje nas premijera novog domaćeg filma o kojem se već dugo govori – u pitanju je debitantsko ostvarenje mladog scenariste i reditelja Bojana Vuka Kosovčevića u vidu dinamičnog filma Vir.

Vrlo brzo, očekuje nas premijera novog domaćeg filma o kojem se već dugo govori – u pitanju je debitantsko ostvarenje mladog scenariste i reditelja Bojana Vuka Kosovčevića u vidu dinamičnog filma Vir.

Premijera ovog filma koji obiluje akcijom, specijalnim efektima, šarolikim zapletima, odličnom muzikom i neverovatnom glumačkom ekipom održaće se 11.11. u Sava Centru, a evo malog uvida u samu radnju i glumačku postavu.

Radnja filma smeštena je u drugu polovinu onih nesrećnih devedesetih godina prošlog veka i odvija se u Beogradu, a sastoji se iz tri priče koje prate različite junake tokom vremenskog perioda od 48h, kada u njihovim životima dolazi do velikih i neočekivanih preokreta. Priče pratimo iz ugla tri mladića, ali tokom filma, njihove sudbine se prepliću i dopunjuju.
 
Važno je napomenuti kako je film inspirisan istinitim događajima, što mu svakako pojačava dojam i daje jedan poseban pečat autentične realnosti.
 
 
U ovom, sigurna sam da ćete se nakon gledanja složiti, uzbudljivom filmu, uloge tumače: Nebojša Đorđević, Srđan Pantelić, Nenad Okanović, Emir Kusturica, Dragan Nikolić, Mirjana Karanović, Marina Vodeničar, Jelena Matijašević, Ivana Jovanović, Aleksandar Marković, Dijana Savanović, Milan Kovačević, Boris Jager, Slobodan Pavelkić, Miljan Prljeta, Jelica Kovačević, Radomir Nikolić, Aleksandar Kanjevac, Ivan Krajišnik.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook