Некатегоризовано

Novi Falkensteiner hotel u Juznom Tirolu

Novi Falkensteiner hotel u Juznom Tirolu
Podeli dalje

Novi Falkensteiner hotel u Juznom TiroluKompanija Falkensteiner Hotels Südtirol dobila je još jednu Hotel & Spa Lamm Kastelruth kuću u Južnom Tirolu. Nova, 31. kuća u ukupnom portfelju Falkensteiner Hotels & Residences smeštena je u idiličnom Kastelruthu i deo je grupe od šest tirolskih kuća ovog turističkog preduzeća.

Kompanija Falkensteiner Hotels Südtirol dobila je još jednu Hotel & Spa Lamm Kastelruth kuću u Južnom Tirolu. Nova, 31. kuća u ukupnom portfelju Falkensteiner Hotels & Residences smeštena je u idiličnom Kastelruthu i deo je grupe od šest tirolskih kuća ovog turističkog preduzeća. 

Ponuda hotela sastoji se od brojnih atrakcija kao što su panoramski alpski vrt na krovu, Acquapura Spa wellness područje i alpsko-jadranska kuhinja. Romantičan wellness hotel pod vođstvom domaćice Katje Hedden smešten je usred Dolomita i gostima nudi savršenu polaznu tačku za otkrivanje lepota planinskog sveta Južnog Tirola. Sa 49 soba i odličnim položajem u podnožju skijaške i planinarske regije Seiser Alm hotel s četiri zvezdice odlična je destinacija za odmor tokom cele godine.
 

Andreas Falkensteiner, direktor  kompanije Falkensteiner Hotels Südtirol ponosan je što kompanija može da ponudi jedan takav hotel. „Mi smo južnotirolsko preduzeće i ovde smo se gotovo ukorenili. Zbog toga je od posebne važnosti što ponudu možemo da proširimo upravo u našoj domovini. Osim što se nalazi u blizini skijaškog područja Seiser Alm i parka prirode Schlern-Rose, Falkensteiner Hotel & Spa Lamm Kastelruth, smešten je blizu gradova Bozen, Brixen i Klausen.
 

Erich Falkensteiner, predsednik nadzornog odbora kompanije Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, smatra da je južnotirolski hotel dobitak za kompaniju. „Hotel & Spa Lamm Kastelruth odlično odgovara nama i našoj „Welcome Home“ filozofiji. S mešavinom tradicionalnih i modernih elemenata, alpsko-jadranskom kuhinjom i wellness-područjem Falkensteiner Hotel & Spa Lamm Kastelruth je uz naše hotele u Pustertalu i Haflingu sasvim sigurno jedna nova važna turistička destinacija u Južnom Tirolu.“
 
Raduje nas što ćemo ovde moći da pozdravimo ne samo prijatelje Južnog Tirola, nego i goste iz centralnih tržišta kompanije Falkensteiner“, dodao je Falkensteiner.
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment