Некатегоризовано

Novo in mesto u gradu Hype Lounge

Novo in mesto u gradu Hype Lounge
Podeli dalje

Čast nam je da Vas obavestimo da se u Petak 07. Oktobra 2011. sa početkom u 20:00h u centru Beograda u Krunskoj 80, otvara novo mesto vrlo specifičnog i jedinstvenog koncepta: HYPE LOUNGE.

Čast nam je da Vas obavestimo da se u Petak 07. Oktobra 2011. sa početkom u 20:00h u centru Beograda u Krunskoj 80, otvara novo mesto vrlo specifičnog i jedinstvenog koncepta: HYPE LOUNGE.
Petak 07. Oktobar je rezervisan za VIP zvanice, dok svi koji žele posetiti HYPE mogu to uraditi već u subotu, uz obaveznu rezervaciju. DJ koji će otvoriti muzičku sezonu u HYPE-u biće Sasa GroovyMan Radosavljević koji će nastupiti na VIP otvaranju.
Hype lounge je kuća – kafana – kancelarija. Ovaj inovativni koncept je prilagodjen modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem i vrhunskim ukusima, ili da održite poslovni sastanak i završite obaveze.  Jedinstveni ambijent podeljen u 3 celine, spoj vrhunske usluge bara i fusion kuhinje samo su deo iskustva koje će Hype ponuditi svojim gostima tokom jutra, dana i noći Beograda.
 
Pored ambijenta sa unikatno dizajniranim detaljima, Hype će postaviti standarde kada je korišćenje novih tehnologija u pitanju: u lokal je integrisan video sistem sa internim kanalom na kome će se pored informacija vezanih za ponudu i dešavanja u Hype-u prikazivati Twitter kanal koji će omogućiti interakciju između gostiju u realnom vremenu. Hype će biti prvi lokal u Beogradu koji će promovisati usluge globalnih online aplikacija kao sto su Foursquare i Facebook places – lojalni gosti će ostvarivati benefite korišćenjem ovih servisa. Oni kojima je digitalni svet svakodnevnica moći će da uz piće ili lagani obrok uživaju u željenim sadržajima koristeći iPad uređaje koji će biti dostupni na zahtev.
 
Business gosti će u Hype-u zasigurno naći svoju oazu – bilo da je u pitanju dan ili noć, pored iPad-ova, na raspolaganju će biti ekrani za prezentacije kao i bezični štampač. Deo lokala nazvan ‘kancelarija’ ima mogućnost zatvaranja (private) sa posvećenim personalom koji je tu da napravi idealnu atmosferu potrebnu za moderno poslovanje. Takođe, u neposrednoj blizini objekta je i garaža, stoga nema razloga za brigu oko parkiranja.
 
Kada su u pitanju noć i relaksacija, gosti će pored specijaliteta fusion kuhinje, koktela i pažljivo odabrane selekcije pića i vina moći da uživaju u ‘živoj‘ lounge muzici – domaći i strani DJ-evi biće nosioci Hype zvuka i atmosfere, uz raznovrsna iznenađenja.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook