Некатегоризовано

OrganVlasti.com na Naslovi.net!

OrganVlasti.com na Naslovi.net!
Podeli dalje

ženski online magazinŽenski online magazin i portal, OrganVlasti.com, nedavno je povećao svoje prisustvo na webu, zahvaljujući činjenici da je najveći pretraživač vesti Naslovi.net uvrstio OrganVlasti.com kao jedan od izvora tekstova sa srpskog weba.

Ženski online magazin i portal, OrganVlasti.com, nedavno je povećao svoje prisustvo na webu, zahvaljujući činjenici da je najveći pretraživač vesti Naslovi.net uvrstio OrganVlasti.com kao jedan od izvora tekstova sa srpskog weba. 

Svojim kvalitetom, originalnošću i svežinom sadržaja, kao i posetom, Organ Vlasti.com je zadobio poverenje i našao se na Naslovi.net agregatoru, kao jedan od malobrojnih ženskih internet portala. Pored toga, portal prati i Naslovi internet kliping servis, što će takođe doprineti na većoj prepoznatljivosti i uvećanju posete. Samim tim, OrganVlasti.com oseća još veću odgovornost da i dalje nastavi sa objavljivanjem što kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja na svojim stranicama.

Za ovaj uspeh, zaslužni ste podjednako i Vi, dragi posetioci i čitaoci. Svojim prisustvom i posetama, komentarima, lajkovima i deljenjem po društvenim mrežama, doprineli ste da OrganVlasti.com postane to što jeste danas.

Hvala.


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook