Некатегоризовано

Ove nedelje u Vuku

Ove nedelje u Vuku
Podeli dalje

uk vuk karadžićZabavite se i, makar na trenutak, zaboravite na surovu svakodnevnicu. Preporučujemo ovonedeljni repertoar predstava u ustanovi kulture Vuk Karadžić – neka vam makar malo oplemene i poboljšaju kvalitet života.

Zabavite se i, makar na trenutak, zaboravite na surovu svakodnevnicu. Preporučujemo ovonedeljni repertoar predstava u ustanovi kulture Vuk Karadžić – neka vam makar malo oplemene i poboljšaju kvalitet života.
 
Zvezdana prašina
22.11. u 20h

Duhovitost ove komedije iz pera Dušana Kovačevića leži u životnom apsurdu da je tuče uvek slađe, kao i u raskoraku između realne situacije i projekcije o idealnom partneru. Likovi u drami su zaslepljeni ljubavi prema sebi i nemoćni su da prihvate vekovni princip da su muškarci i žene u vekovnom ratu gde konačnog pobednika nikad neće biti i niko ne može do kraja biti zadovoljan izborom partnera. U režiji Marka Đurića, uloge tumače: Janko Cekić, Verica Nikolić, Slobodan Roksandić, Jelena Stajkovac, Dušica Novaković, Marko Milovanović. Cena ulaznica je 300,00 dinara.


Zvezdarske zvezdice
23.11. u 20h

Radnja ove jedinstvene muzičke komedije smeštena je u Beograd 1935. godine i prati jednu probu Ženskog zvezdarskog pevačkog društva, čiji su članovi beogradske dame zaljubljene u muziku i umetnost. Uz pomoć jedinog gospodina u kojeg su sve pomalo zaljubljene, ove dame organizuju priredbu za godišnjicu svog društva i uspevaju da naprave nezaboravnu zabavu sa mnogo pesme i igre. Razdraganoj atmosferi doprinose autentični kostimi iz tog vremena: lepršave haljine, šeširići i romantična scenografija; kao i muzika tog doba: šlageri, veseli kupleti, varoške-starogradske pesme. Predstavu je režirala Gorica Popović koja pored toga i glumi u predstavi, a uloge su poverene: Dari Džokić, Tanji Bošković, Katarini Gojković, Jelici Sretenović, Sofiji Juričan, Aniti Mančić, Katarini Žutić, Goranu Sultanoviću i Radomiru Nikoliću. Cena ulaznica je 600,00 dinara.

Dobri ujkica
24.11. u 20h

Gospodin Val, poz natiji kao ujka Val (tumači ga nebojša Ljubišić), najverovatnije čovek iz dubokog podzemlja, već u poodmaklim godinama zaljubljuje se u devojku sa sela, Sašu (igra je mlada Tamara Dragičević), koja ga očarava svojom spontanošću, šarmom, čednošću i lepotom. Ujka Val pokušava da izbriše svoju prošlost i pređe u svet poštenja, časnosti i plemenitosti – zarad ljubavi, ali Saša se menja…Predstavu je režirao Stefan Sablić, a uloge tumače: Nebojša Ljubišić, Tamara Dragičević, Tanja Pjevac, Jelisaveta Seka Sablić, Marko Nikolić. Cena ulaznica je 600,00 dinara.


Gospodin Foka
24.11. u 20h

Predstava govori o životu u podstanarskim stanovima, priči o dvoje mladih ljudi i o njihovoj usamljenosti. U neku ruku, ovo bi mogla biti i ljubavna priča. Glavni junak je mlad čovek koji, posle svega što se događalo u ovoj zemlji, oseća pustoš u sebi i nesposobnost da prihvati plamičak nade, da će mu srce ponovo oživeti. Režija: Ninoslav Šćepanović; uloge tumače: Paulina Manov, Danijel Sič i Bora Nenić. Cena ulaznica je 360,00 dinara.

Više sreće ovaj put
25.11. u 20h

Junaci ove predstave su naše komšije Beograđani, koje viđamo svako jutro kako slepi od nezadovoljstva, nervoze i umora sumanuto jure ka nekom svom cilju. Nakon jutarnjeg buđenja, oni staju na traku za trčanje, u nadi da će biti uspešni, iako nisu sigurni šta zapravo znači reč ’uspeh’… Komad adaptirala i režirala Tatjana Kecman, a u predstavi glume: Tatjana Kecman, Boris Radmilović i Nataša Balog. Cena ulaznice je 420,00 dinara.

PR ili Potpuno Rasulo
27.11. u 20h

Ova komedija bavi se odnosom politike i pozicije nezavisnog intelektualca. Na jednoj strani je lukavu i vešti PR političke partije koja je u vlasništvu srpskog tajkuna; u njegovoj partiji više nema nekompromitovanih članova i zato kreće u potragu za nezavisnim intelektualcem, vrstom koja se u Srbiji smatra naivnom, principijelnom i finansijski ugroženom. Po tekstu Nebojše Romčevića, predstavu je režirao Egon Savin. Uloge tumače: Boris Isaković, Dubravka Stojanović Glid, Maša Dakić, Predrag Ejdus, Branimir Cvejić. Cena ulaznica je 600,00 dinara.

Više informacija i rezervacije karata potražite na brojevima telefona:

011/2424-860
064/6466-680


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook