Некатегоризовано

Prve slike Sealove i Hajdine devojčice!

Prve slike Sealove i Hajdine devojčice!
Podeli dalje

Poznati Britanski pevač Seal nedavno je na svom sajtu Seal.com objavio ekskluzivne slike svoje novorođene bebe, treće po redu sa poznatom manekenkom Hajdi Klum. Mala Lou Sulola Samuel rođena je 09. oktobra, uvećavši porodicu za još jednog – četvrtog po redu, člana.
 

Hajdi i Lou Sulola SamuelPoznati Britanski pevač Seal nedavno je na svom sajtu Seal.com objavio ekskluzivne slike svoje novorođene bebe, treće po redu sa poznatom manekenkom Hajdi Klum. Mala Lou Sulola Samuel rođena je 09. oktobra, uvećavši porodicu za još jednog – četvrtog po redu, člana.
 
Da u njihovom braku teku med i mleko, potvrđuje i podatak da je Seal odlučio da usvoji Hajdinu petogodišnju ćerku Leni, iz veze sa poznatim italijanskim biznismenom, Flaviom Briatoreom. Kako nemačka štampa piše, Sealovi advokati su kontaktirali Flavia, koji je dao saglasnost za usvajanje. Pored toga, i sama Hajdi se odlučila na promenu prezimena Klum u Samuel i time zaokružila čitavu priču.

Koristimo priliku da, ekskluzivno na našem Portalu, uživate u fotografijama male Lou i uvidite koliko je, već sada, fotogenična – na mamu!

 

Lou Sulola Samuel

Izvor fotografija: Seal.com

 

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook