Deca Некатегоризовано

Roditeljska zajednica – sve o roditeljstvu na jednom mestu

Roditeljska zajednica – sve o roditeljstvu na jednom mestu
Podeli dalje

Zamislite da, na jednom mestu, postoji roditeljska zajednica u okviru koje možete podeliti sva svoja iskustva i informisati se o svemu što vas, kao mamu (ili tatu), zanima.

 


Bilo da ste mama po prvi put ili veteranka u tom najvažnijem „poslu„, svaka žena zna da zaslužuje svu podršku ovoga sveta. Od razumevanja i podrške tokom trudnoće (naročito ako je visokorizična), preko prvih nedelja i meseci nakon rođenja bebe, pa sve do odrastanja, slanja u vrtić i vraćanja na posao. Pa i nakon toga 🙂

 

Kao mama troje dece, itekako znak u kojoj meri je podrška važna i koliko utiče na psihofizičko zdravlje svake mame. Svaka trudnoća i svaka beba su priča za sebe; nosi novo i drugačije iskustvo i, ma koliko mislile da smo vešte, informisane, pripremljene..uvek postoji nešto što nam je nepoznato i o čemu nismo (možda dovoljno) znale. U takvim situacijama, često se obraćamo svojim mamama, bakama, tetkama i svaka od njih ima neko svoje viđenje i savete od kojih većinu prećutno zanemarimo (priznajte, zar ne?).

 

A šta biste rekle na to da, na jednom mestu, postoji jedna savremena roditeljska zajednica u kojoj možete čitati, pitati i uključiti se u sve ono što vas kao mamu i roditelja zanima? Da u toj roditeljskoj zajednici, pored majki i očeva poput vas, postoje i eksperti koje čine iskusni pedijatri, dermatolozi, dečiji psiholozi koji vam mogu pomoći i stručno odgovoriti na sve vaše nedoumice? Da su, pored njih, tu i poznate mame, voljne da sa nama podele svoja iskustva i pokažu kako nas sve muče iste brige i raduju iste stvari?

 

Upravo tako nešto čini Pampers roditeljsku zajednicu – osmišljena kao ugodno mesto za ćaskanje, informisanje, druženje i rešavanje svih onih roditeljskih nedoumica koje nas mogu, na tom putu, snaći. Pampers je kreirao ovo mesto samo za nas, da delimo svoja iskustva i pitanja vezana za život majke/roditelja, zajedno sa drugim roditeljima i njihovim doktorima.

roditeljska_zajednica_m

Kao što za sve nedoumice, pitanja i inspiraciju u kuvanju imamo neke svoje favorite, tako je ova Pampers roditeljska zajednica tu da nas informiše, savetuje, razonodi i umiri kad god nam je to potrebno.

Pampers roditeljsku zajednicu možete pronaći na sajtu Super Žene ili Moje bebe; a kako smo saznali, na Pampers Facebook stranici ćemo moći da preuzimamo i e-bookove sastavljene od svih važnih tema i saveta koji nas budu zanimali.

 

*Podršku za pisanje ovog teksta je pružio Pampers Srbija


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook