Некатегоризовано

Sandra Bulok tajno usvojila dete!

Sandra Bulok tajno usvojila dete!
Podeli dalje

Vest koja je juče prepavila svetske medije i čitav internet – Oskarovka Sandra Bulok, tajno je usvojila dete!
 

 

 

sandra bulok i sinVest koja je juče prepavila svetske medije i čitav internet – Oskarovka Sandra Bulok, tajno je usvojila dete!

 

Malo ko je slutio, slušavši glumičin pobednički govor na dodeli Oskara u kojem se, između ostalog, zahvaljuje i svim roditeljima koji odgajaju i brinu se o deci, o čemu se tu zaista radi. Sada je otkriveno!

 

46-ogodišnja holivuska zvezda, početkom januara je dovela kući bebu afričko-američkog porekla iz Nju Orleansa, zajedno sa, tada još uvek surugom, Džesi Dejmsom. Troipomesečnom dečaku dato je ime Luis (po Luisu Armstrongu) i u (tada) topli porodični dom, stigao je nakon višegodišnjeg procesa oko uvajanja.

 

Kako glumica danas navodi, razlog za držanje ove vesti u tajnosti je činjenica da je htela da prođe sva buka oko dodele Oskara. Međutim, svega nekoliko dana nakon ovog događaja, u javnosti je buknula vest o Džejmsovoj prevari, čime je beba Luis (ponovo) potisnuta u drugi plan.

Nakon svega, Sandra Bulok je i zvanično podnela zahtev za razvod braka i odlučila da bebu usvoji kao samohrani roditelj.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook