Некатегоризовано

Sjaj u Ušću

Sjaj u Ušću
Podeli dalje

sjajPovodom prvog rođendana Udruženja United Artists i manifestacije „Sjaj“, kao i u susret Danu zaljubljenih, Retro Chic će učestvovati na izložbi članova UA Sjaj u glavnom holu TC Ušće, od 3. do 5. febrara.

Povodom prvog rođendana Udruženja United Artists i manifestacije „Sjaj“, kao i u susret Danu zaljubljenih, Retro Chic će učestvovati na izložbi članova UA Sjaj u glavnom holu TC Ušće, od 3. do 5. febrara.

Tom prilikom, na štandu će biti dostupni aktuelni modeli iz kolekcije Jese/Zima 2011/12 kao i kolekcije novogodišnjih haljina Ane Grgurović, Dušanke Savić i Maje Melcer. Uz odevne komade, Retro Chic će standardno izložiti i unikatni nakit iz nove kolekcije Ružice Jakšić, koji se fantastično stilski uklapa uz aktuelne modele i ističe njihovu jedinstvenost i originalnost, kao i nezaobilazne ručno izrađene zimske kape, iste autorke.

Svi posetioci Retro Chic štanda dobiće vaučere sa popustom od  -10%, koji će se moći iskoristiti prilikom kupovine u njihovom Showroomu, a svi izloženi artikli biće u prodaji po promotivnim cenama.

Vidimo se u TC Ušće, od 3. Do 5. februara na Sjaju!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook