Некатегоризовано

Slatko a lako – Munchmallow donacija

Slatko a lako – Munchmallow donacija
Podeli dalje

slatko a lako munchmallow donacijaJučerašnje mirno, rano popodne u šoping molu Delta City, pretvorilo se u veselu plesnu atrakciju, humanitarnog karaktera, zahvaljujući kompaniji Jaffa iz Crvenke. Povodom završetka kampanje za svoj brend Munchmallow, organizovali su “Slatki a laki ples” za sve posetioce koji su se u tom momentu našli u tržnom centru.

Jučerašnje mirno, rano popodne u šoping molu Delta City, pretvorilo se u veselu plesnu atrakciju, humanitarnog karaktera, zahvaljujući kompaniji Jaffa iz Crvenke. Povodom završetka kampanje za svoj brend Munchmallow, organizovali su “Slatki a laki ples” za sve posetioce koji su se u tom momentu našli u tržnom centru.

U simpatičnoj adaptaciji dečje igre, koju pamtimo kao “Muzička stolica”, Minja Milietić, Vlada Stanojević, Andrej Maričić i Jovana Simonović su se zajedno sa predstavnicima medija i prisutnim posetiocima takmičili u slatkom a lakom plesu oko Munchmallow lazy bag-ova. Ovom prilikom, kompanija je pored nagrada za takmičare, obezbedila i 12 Munchmallow lazy bag-ova, odnosno dva Munchmallow kauča za štićenike doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici koje su u takmičenju poznatih, slatkim a lakim plesom izvojevali Minja, Vlada, Andrej i Jovana. Takođe, mališani su na poklon dobili i pakete ove vazdušaste poslastice koja već godinama svojim jedinstvenim ukusom osvaja sve ljubitelje slatkiša.

Slatki a laki ples, izazvao je veoma pozitivnu reakciju prisutnih a brend menadžer za Munchmallow, gospođica Sonja Đukić je nakon takmičenja izjavila:

Današnjom adaptacijom ove pomalo zaboravljene dečje igre, hteli smo da u prisutnim posetiocima probudimo duh detinjstva i podsetimo sve koliko je lako dobro se zabaviti kada vas pokreće pozitivna energija. Vođeni premisom da je igra najbolja kada iza nje ostane pravo drugarstvo, vrlo brzo smo došli na ideju da današnjem plesu dodamo i humanitarnu notu donirajući ovaj dopadljivi nameštaj i pakete naše vazdušaste poslastice onima koji će se tome najviše obradovati. Iskreno se nadam da smo ovim skromnim gestom, štićenicima doma u Zvečanskoj svakodnevicu učinili makar za nijansu lepšom.“ – zaključila je Đukić.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook