Некатегоризовано

Sleepbox hotel

Sleepbox hotel
Podeli dalje

sleepbox hotelNedavno smo pisali o jedinstvenim Sleepbox kabinama koje se nalaze raspoređene unutar Moskovskog aerodroma, a sada vam predstavljamo i prvi Sleepbox hotel.

 

Nedavno smo pisali o jedinstvenim Sleepbox kabinama koje se nalaze raspoređene unutar Moskovskog aerodroma, a sada vam predstavljamo i prvi Sleepbox hotel.

Ruski dizajn studio Arch Group odlučio se da jednu staru zgradu u Moskvi pretvori u portabl hotel i tako je nastao Sleepbox hotel Tverskaya  koji je smešten na svega 3 minuta od Belorusskiy železničke stanice. Unutar prostora od nekih 800 kvadrata i na 4 sprata, nalaze se recepcija, info pult, prijemni hol, kao i individualni sefovi za odlaganje stvari kako gostiju tako i samog menadžmenta ovog hotela-hostela. Drvene kabine za odmor i spavanje nalaze se na II i III spratu i namenjene su parovima – IV je rezervisan za futurističko crno-bele kabine za po jednu osobu, a tu su i toalet kabine koje izgledaju kao spojene capsule i koje imaju svetlosni  indikator koji svetli zelenom bojom kada je slobodan i crvenom kada je zauzet.

Sleepbox kabine opremljene su televizorima, imaju internet konekciju i sve osnovne komoditete za pristojan odmor i prenoćište. Dodatna pogodnost ovakvog jednog hotela je i cena, koja je tri puta niža u odnosu na cene hotela koji se nalaze u blizini.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment