Некатегоризовано

Zašto Clooney nikada neće otvoriti Twitter nalog

Zašto Clooney nikada neće otvoriti Twitter nalog
Podeli dalje

Poznati holivudski glumac je u intervjuu u decembarskom izdanju Esquire magazina rekao kako se nikad neće priključiti Twitter jatu, a evo i zašto.

George Clooney ne samo da ne voli Twitter, već i ne odobrava ovu popularnu društvenu mrežu, naročito za određeni deo populacije. Kako je izjavio: „Ako ste neko poznat, ne razumem zašto bi bilo koja poznata osoba bila na Twitteru? Jer, pre svega, najgora stvar koju možeš da uradiš sebi je da budeš još više dostupan (svima), zar ne?

Opisujući dalje svoje razloge za neotvaranje naloga na Twitteru, Kluni je dao i jedan primer: „I tako jedne pijane noći, dođeš kući nakon previše pića, uzmeš da gledaš TV i neko te iznervira, a ti onda uzvratiš. Odeš da spavaš, ujutru se probudiš i shvatiš da ti je karijera gotova., ili da si ispao kreten. Ili, sve one stvari koje misliš u tišini svoje pijane noći izađu na videlo čitavom svetu pre nego što se probudiš.

Zbog svega toga, Clooney ostaje dosledan i nepopustljiv kada su u pitanju društvene mreže i s ponosom ističe da poznati ljudi kojima se najviše divi, kao i oni koji su mu prijatelji, su upravo oni koji su učinili sebe nedostupnim, poput njega. Kao primere je pomenuo glumce Billa Murreya i Brada Pitta.

Intervju u celosti možete pročitati na onlline stranicama magazina Esquire.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook