Brak

Sreća je u malim stvarima #HONYpriče

Sreća je u malim stvarima #HONYpriče
Podeli dalje

Znate ono kad stari kažu „Sreća je u malim stvarima„? Ovonedeljne #HONYpriče nas vraćaju u to neko staro vreme i prisećaju nas stvarima koje, u današnjem brzom tempu života, nekako zaboravljamo.

Ja sam imao 19, ona 16 godina. Obično smo se viđali nedeljom. Nismo radili mnogo toga, bili smo konzervativni. Ja sam bio farmer i nismo bili tim svingera. Ali svaki sastanak je bio malo više mazan.

A onda me je odvela na veliku maturu. Bilo je to svega 10 milja odavde, u Ričmondu. Bio sam jedini bez sakoa i sve te gradske face nisu znale šta da misle o meni.

sreca-je-u-malim-stvarima-v
Ne mogu vam reći kada smo se zaljubili. Ne mogu vam čak reći ni kad sam je zaprosio. Bilo je to tako prirodno Mislim da smo samo sedeli u kolima i da sam joj dao prsten. Nemam mnogo velikih trenutaka da podelim. Mi smo jednostavni ljudi. I sve su to bili sretni dani.“

Ljubav i lepi trenuci često nemaju veze sa nekim skupocenim poklonima, grandioznim gestovima, spektakularnim objavama na društvenim mrežama, koliko sa činjenjem svakodnevnih trenutaka lepšim, potpunijim i srećnijim.

Hajde da (od) ove godine težimo jednostavnim stvarima, međusobnom usrećivanju i poštovanju, a malo manje jurcanjem za nečim materijalnim što bi to (neuspešno) moglo nadomestiti ♥


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook