Brak

Tatino pismo postalo viral!

Tatino pismo postalo viral!
Podeli dalje

Kad ga pročitate, biće vam jasno zašto je ovo tatino pismo postalo viral!

 

A možda i pustiti koju suzu, ko zna…

 

Tony Emms, tata iz Velike Britanije, fotografisao je svog sina kako spava sa mamom i uz fotografiju na Facebooku napisao sledeću objavu:

 

„Ponekad, ovoj ženi ne stavljam do znanja da vidim sve što radi kad bi trebalo. Kad dođem kuči s posla ona je uvek „umorna!. Pa sad, ja sam taj koji je bio na poslu ceo dan, ali u poslednje vreme razmišljam šta ova divna žena radi dok sam odsutan…sigurno samo sedi sa bebom i gleda TV i ima opušten dan, je l da? Odgovor je NE.

Kad odem na posao, ona strepi nakon što sam je probudio i odmah je u akciji da se sredi za dan pred njom…pa tako ustane. Beba je u naletu jer je gladan, ali je i ona. Ona ne jede, ali nahrani bebu, zatim sedne i igra se sa njom, zatim menja odvratnu pelenu, igra se ponovom pa ga uspava. Fantastična mama može i sama da odrema, ali ne – ona za to vreme pere, posprema bebine igračke i pere sudove od prethodne noći. Beba se probudi i ponovo je gladna – mama nije doručkovala, ali još uvek ne jede. Sedne sa bebom za njegov ručak, nakon njegovog ručka on traži pažnju i igru…setite se, mama još nije jela…svo ono čišćenje koje je ranije obavila je propalo vreme jer su bebine igračke posvuda.

Vratim se s posla i iznerviram se što moram da sređujem i kažem „mama ništa nije uradila“, a ona se razbila od posla celi dan kako bi beba bila zdrava i srećna. Ako se bilo koji tata tamo negde oseća kao ja, razmislite o tome šta ste vi uradili, a šta je uradila mama. Poštujte majku svog deteta. Ona je posebna vrsta čoveka koja se odrekla svega kako bi podizala vaše dete. Ja istinski volim moje dve bebe i one obe zaslužuju odmor.“

 

Ako vam se dopao ovaj tekst, podelite ga i inspirišite ljude oko vas 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook