Deca

Ćerka Sindi Kraford manekenka u 10-oj godini

Ćerka Sindi Kraford manekenka u 10-oj godini
Podeli dalje

Iako se pre nekoliko godina potpuno povukla iz sveta manekenstva, Cindy Crawford u neku ruku je i dalje prisutna – i to kroz svoju desetogodišnju ćerku! Naime, malena Kaia Gerber zaštitno je lice Versacea za novu kampanju i kolekciju Young Versace, namenjenu deci do 12 godina.

Mama Cindy je presrećna što je baš njena ćerka izabrana da bude deo tima i zaštitno lice za prvu Versace luksuznu kolekciju za klince, budući da je za ovu modnu kuću vežu samo lepe uspomene, navodeći i da „postoji nešto veoma posebno u kući Versace“.

Kako Kaia ima svega 10 godina, mama je insistirala da bude na snimanju i proprati da sve bude kako treba, dok je Donatella Versace (koja stoji iza čitavog projekta) izjavila da je devojčica, pored očigledne fizičke sličnosti, veliki prirodni talenat i profesionalac na mamu i da je kamera mnogo voli.

Ovim angažovanjem, mala Kaia svrstana je u red novog modnog talasa – angažovanje pretinejdžera od strane velikih modnih kuća, setite se Thylane Blondeau i mlađe sestre Kate Moss, Lottie. Postavlja se pitanje šta se to dešava sa modnim i svetom uopšte, kada je postalo uobičajeno i normalno da se male devojčice angažuju, oblače, šminkaju i poziraju poput odraslih žena? Bez obzira da li su im roditelji u modnoj industriji ili ne. Takođe, diskutabilan je i sam potez modne kuće Versace jer, da li bi se za ovu novu isturenu marku uopšte i čulo da je zaštitno lice neka ‘obična’ devojčica, umesto ćerke jedne od najpoznatijih supermodela sveta?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook