Deca

Kako naterati decu da jedu

Kako naterati decu da jedu
Podeli dalje

Ako i vi spadate u one roditelje koji se pitaju kako naterati decu da jedu, čitajte ovaj tekst dalje, možda imamo rešenje!

 

Svi smo bili u toj situaciji: osećaj nemoći, ponekad besa, beznađa zbog nemogućnosti da nahranimo obično dete. Konstantno mozganje i izmišljanje najrazličitijeg jelovnika, samo da bi dete/deca okrenula glavu na drugu stranu i rekla „Ne.„. Kumi, moli, ucenjuj, kažnjavaj – ne vredi; neka deca su probirljiva do te mere da su u stanju da roditelje izlude i, neretko, posvađaju među sobom.

kako_naterati_decu_da_jedu_v1

Čuvena Mayo klinika svojevremeno je napisala odličan članak na tu temu, dajući 10 saveta koji pomažu u borbi sa probirljivom decom i njihovim lošim navikama u ishrani. Poenta je držati se rutine, učiniti je zabavnom i imati mnogo, mnogo strpljenja.

Upravo dok vežbate to strpljenje ili kad se nađete u (naizgled) bespomoćnoj situaciji, a vi pogledajte ovu parodiju koju su napravile dve mame, u istoj situaciji kao i svi mi – za sve mame (i tate) koje imaju decu koja  neće da jedu, ovo je pesma leta:

 

 

Foto: YouTube


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook