Deca

Mikser Kids market

Mikser Kids market
Podeli dalje

Pozivamo vas na Mikser Kids market, celodnevnu feštu koja će se održati u nedelju, 21. februara od 11 do 20 časova u Mikser Houseu.

 

Specijalno izdanje Mikser Kids marketa biće u duhu karnevala i maskenbala koji se u februaru organizuju širom sveta. Pokušaćemo da zajedno sa klincima koji nas posete 21. februara oživimo duh Venecije, Ria, Kotora…

 

Svi koji 21. februara dođu u Mikser House moći će da učestvuju u različitim radionicama ali i da uživaju u predstavama i zanimljivim nastupima u okviru našeg programskog dela. Pozivamo mališane da se maskiraju u svoje omiljene crtane junake, svoje heroje i heroine i uzmu učešće u “Balu pod maskama”. Gosti Kids Marketa biće glumci, dečji pisci, muzičari, slikari…

 

Mikser poziva sve, velike i male, koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kao i dečje igraonice i radioničare, da učestvuju na marketu.

 

Zainteresovani za učešće na Mikser Kids marketu, mogu poslati prijavu do srede, 17. februara na adersu: kids@mikser.rs. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e mail adresu, web adresu ili link ka FB strani (ukoliko postoji).

mikser-kids-market-v

Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1,2m, a kotizacija za učešće na Mikser Kids Marketu iznosi 5000 dinara za kompanije i 2500 dinara za male proizvođače i studije.

 

Market je otvoren za posetioce od 11 do 20 časova, a cena ulaznice je 100 dinara.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook