Deca

Najbolji vrtić na svetu

Najbolji vrtić na svetu
Podeli dalje

Dok čekamo liste za upis u predškolske ustanove, pogledajte kako izgleda najbolji vrtić na svetu!

 

Nekako, živeći u Srbiji, navikli smo da su nam vrtići prepuni dece koje čuva nedovoljan broj vaspitačica; ideal odnosno zakon po kojem na 12-oro dece treba da dođe 1 vaspitač je mrtvo slovo na papiru, a o ostalom i da ne govorimo. Zato, usmerimo misli na drugu stranu i, bar na trenutak, zaboravimo gde se nalazimo i uživajmo u tome da postoji najbolji vrtić na svetu koji izgleda – ovako!

najbolji_vrtić_na_svetu_v1

Upoznajte Fuji vrtić nadomak Tokija, to magično mesto koje je dizajnirano da deci pruži potpun zabavno-istraživačko-edukativni sadržaj; objekat koji je dizajniran u obliku kruga, sa fenomenalnim dvorištem i obiljem sadržaja na kome bi mu pozavideli i fakulteti,  a kamoli naši vrtići.

najbolji_vrtić_na_svetu_v

U pitanju je vrtić u kojem sve može biti predmet edukacije, ali i sredstvo za igru; mesto gde deca. na zabavan i vrlo praktičan način, stiču saznanja o sebi i svetu koji ih okružuje.

najbolji_vrtić_na_svetu_v2

Samo pogledajte fotke i recite postoji li bolje mesto za rast, razvoj i edukaciju dece od ovog? Pa,  mi bismo se igrali tamo, a kamoli klinci!! 😀

najbolji_vrtić_na_svetu_v3

Izvor


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook