Deca

Originalni novogodišnji pokloni za decu

Originalni novogodišnji pokloni za decu
Podeli dalje

Ono je doba godine i neka, za promenu, novogodišnji pokloni za decu budu nešto drugačiji i originalniji. Ako ste u potrazi za pravim, kvalitetnim poklonom koje će dete koristiti i iz kojeg će, kroz igru, dosta toga naučiti – imamo par predloga za vas!


Podigni i nauči – drvena slagalica

Nema deteta koje ne voli slagalice i ne provodi dosta vremena sa njima. Ovoga puta, preporučujemo vam da se opredelite za jednu posebno dobru i posebno vrednu slagalicu – iz nekoliko razloga. Prvo, u pitanju je savremena drvena edukativna slagalica pomoću koje će vaše dete otkriti i naučiti sve o zemlji Srbiji.

originalni-novogodisnji-pokloni-za-decu-v

Ova interaktivna karta Srbije pored svoje osnovne namene, a to je slagalica, sadrži i 30 slika koje predstavljaju okruge u Srbiji, kao i korisne informativne priče prilagođene dečijem uzrastu. Zabava za stare i mlade i igračka pomoću koje će deca sticati znanja i lakše razumeti svet oko sebe. Sve što vas još zanima o ovoj slagalici, potražite na Facebook strani ili sajtu.

Putujte sa Pijem

U duhu edukacije na zabavan način, predstavljamo vam još jedan veoma interesantan predlog za novogodišnji poklon, u pitanju je edukativna knjiga Putujte sa Pijem, namenjena deci uzrasta od 3 do 7 godina. Svi znamo da su deca po prirodi radoznala i ova knjiga je odlična prilika da im se, na zabavan i veoma korisno-informativan način ta radoznalost podstakne, isprati i kanališe na ispravan način.

originalni-novogodisnji-pokloni-za-decu-v1

Čitajući ovu knjigu, klinci i klinceze se upoznaju sa čak 26 različitih životinja, uči pravilnoj komunikaciji i druženju, otkriva čari pravilne ishrane i još mnogo toga – da ne otkrivamo sve odjednom. Više detalja o vuku Piju i njegovim avanturama, kao i o načinima poručivanje, pogledajte na sajtu Wolfiana.

Zakoračite u novu godinu znajući da činite pravu stvar, jer ovi i ovakvi novogodišnji pokloni za decu doprinose njihovom boljem rastu i razvoju.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook