Moj dom

Kada za savršeno kupanje!

Kada za savršeno kupanje!
Podeli dalje

Zamislite da možete imati osećaj leta tokom čitave godine, kako bi to bilo dobro! Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj kadi i to je moguće, jedini problem je što onda nikako ne biste izlazili iz kupatila!

Vessel /brod;posuda/ je kada dizajnirana da podseća na viseću ležaljku, koja je se od običnih kada razlikuje i po tome što je pričvršćena čeličnim šrafovima i tiplovima i bukvalno visi u vazduhu! Ovaj tip kade predstavlja „ultimativno vozilo za beg od stvarnosti“, pretvarajući vaše kupatilo u utočište za relaksirajući odmor. Gotovo da bismo mogli zaspati u njoj, zar ne?

Vessel kada izrađena je od ugljeničnih vlakana pod kojim leži penasto jezgro, što omogućava da kada ostane topla znatno duži vremenski period, a za što potpuniji ugođaj kupanja. Kada nema odvod u svom izvornom obliku, već samo čep koji se nakon upotrebe otvori da voda isteče na sam pod kupatila i dalje u odvod, ali je i to rešivo jednostavnom ugradnjom cevi do odvoda kupatilskog poda.

Firma koja je dizajnirala ovu kadu je Splinter works, poznata po tome što izrađuje skulpturalni nameštaj i opremu za kupatila, o čemu se više možete informisati na njihovom sajtu.

Vessel kada dolazi u različitim dimenzijama, prilagodljivim vašim željama i dimenzijama kupatila, kao i u nekoliko boja: žutoj, crvenoj, roze, plavoj, zelenoj, bronzanoj i srebrnoj.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook