Moj dom

Komfor u 32 kvadrata? O da, moguće je

Komfor u 32 kvadrata? O da, moguće je
Podeli dalje

Da li je moguće napraviti komfor u 32 kvadrata? Graham Hill, preduzetnik i začetnik ideje života u malom prostoru, na ličnom primeru pokazuje da je moguće imati sav komfor i luksuz čak i u malom prostoru.


komfor-u-32-kvadrata-v1
Vođen premisom da je moguće živeti srećno, ispunjeno i bogato u malom prostoru, Graham Hill, kroz lični primer, pokazuje i inspiriše ljude širom sveta da i sami pokušaju isto što i on. Svoj njujorški stan od nepunih 33 kvadrata, koliko obično iznose garsonjere ili jednosobni stanovi, Graham je uspeo da transformiše u prostor koji – pametnim planiranjem i realizacijom – ima 6 zasebnih celina. Kako?

komfor-u-32-kvadrata-v11

Pametnim korišćenjem svakog prostora i višenamenskog, modularnog nameštaja, Graham je uspeo da od dnevne napravi trpezariju i spavaću, od gostinjske sobe kancelariju, i ima odvojenu kuhinju i kupatilo.

Sav nameštaj u stanu je višenamenski i lako pomerljiv, pa tako klub sto postaje trpezarijski u svega par poteza, naizgled ormar noću postaje bračni krevet, dok je gostinjska soba preko dana funkcionalna radna soba.

Hillova ideja je da manji prostor čini život lakšim za upravljanje i čini te urednijim više nego da imaš više stvari i mesta da ih sakriješ i gledajući šta je napravio od svog stana, skloni smo da se složimo.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook