Moj dom

Rešite se negativne energije u stanu u 3 koraka

Rešite se negativne energije u stanu u 3 koraka
Podeli dalje

Jeste li znale da se lako i u svega 3 koraka možete rešiti negativne energije u stanu i prostor u kom boravite učiniti kvalitetnijim i boljim?

Ne morate da verujete u Feng Shui i slične metode uređenja doma i prostora u kojem obitavate, da biste znale da negativna energija zaista smeta kvalitetnom životu i svakodnevnim situacijama.

Od simboličnih predmeta, preko vrste biljaka koje imate, pa sve do onih dotrajalih sudova, evo kako se možete rešiti negativne energije iz doma u svega 3 koraka:


#1 Okrnjeni sudovi
Koliko god da vam je neka šolja draga ili imate nepotpuni servis jer je poklon od drage osobe – rešite se svih onih sudova koji su nepotpuni ili napukli. Zašto? Veruje se da sudovi simbolišu bogatstvo i porodicu, a nepotpuno i slomljeno – po tome – označava probleme i neuspehe.


#2 Bodljikavo bilje
Kaktusi, biljke ljudožderke i slične biljke donose negativnu energiju i baksuzluk u dom. Jedini izuzetak su ruže 🙂


#3 Negativni simboli
Verovale ili ne, postoje stvari u vašem domu koje simbolično sugerišu negativnu energiju i eventualne probleme sa kojima se suočavate. Primerice, imate problem sa samopouzdanjem? Proverite da vam ogledala, možda, nisu okačena previše visoko zbog čega se (simbolično) ne možete porediti. Dugo ste same, uprkos svom trudu? Proverite da niste okupirale dom sa pojedinačnim stvarima: jedna vaza, jedan jastuk, jedna osoba na slici, jedna fotelja i slično. Prekontrolišite svoj dom i potražite sve one simbole koji predstavljaju izazove i probleme sa kojima se suočavate – rešite ih se i zamenite onim koji treba da privuku sve ono što želite.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook