Moj dom

Seksi dekor za spavaću sobu

Seksi dekor za spavaću sobu
Podeli dalje

Kako začiniti ljubavni život? Seksi dekor za spavaću sobu može biti jedno od odličnih rešenja, evo i kako!

 

 

Život sa partnerom po prvi put, veliko je uzbuđenje (ništa manje ni svaki sledeći put, kad i ako dođe). Normalno je da želite da stvorite senzualno zavodljivu atmosferu u spavaćoj sobi, budući da je to i središte «akcije».

Ne štedite na dobrom i kvalitetnom krevetu! Neka je prostran i udoban, čvrst i izdržljiv; upotpunite ga sa kvalitetnom posteljinom i otmenim jastucima, kako bi sama soba bila još primamljivija.


Glamur u spavaćoj sobi postići ćete detaljima.
Noćni stočići sa obe strane kreveta, lampe, ogledalo na zidu…, samo su neke od stvari koje daju na glamuru i dubini prostorije. Teška, bogata zavesa na prozoru takođe pomaže.

Ne pravite od spavaće sobe višenamensku prostoriju. To znači da je spavaća soba mesto za odmor i igru, ne za nezavršene poslovne stvari ili zaostale kućne poslove. Kutak u dnevnom boravku sasvim odgovara tim namenama.

seksi_dekor_za_spavaću_sobu_v

Osvetljenje je ključno u spavaćoj sobi. Opredelite se za nežnu i meku varijantu svetla, umesto jakih sijalica i upadljivih lustera. Zidne ili stone lampe delovaće romantičnije i privlačnije.


Ukoliko možete, izbegnite postavljanje televizora u spavaću sobu, dok je muzika preporučljiva.
Od filmske muzike, preko nežnih balada i ambijentalnih tonova…sve što opušta, prija i zapaljuje atmosferu, neka Vam je pri ruci.

Na kraju, postavite negde blizu kreveta i korpu sa slatkišima – uvek dobro dođu za podizanje energije i kao šlag na tortu, nakon iscrpnih igara.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook