Akcije

Američki bogovi – serija i roman koji će vas oboriti s nogu!

Američki bogovi – serija i roman koji će vas oboriti s nogu!
Podeli dalje

Dugoočekivana ekranizacija knjige Američki bogovi konačno će ugledati svetlost dana – 30. aprila počinje prikazivanje dugoočekivane serije za koju svi tvrde da će nadmašiti čak i Igru prestola!

Roman Američki bogovi predstavlja jedno od značajnijih dela savremene pisane umetnosti i u pitanju je moderna fikcija pisca Nila Gejmena. Kombinacija misterije, satire, seksa, horora i poetske proze, kako su roman opisali u Washington Postu, Američki bogovi će vas okupirati i držati vam pažnju do same poslednje stranice! Radnja prati Senku, čoveka koji je proveo 3 godine u zatvoru gledajući svoja posla, kako bi odslužio svoje i vratio se svojoj ženi, samo da bi saznao da mu je, svega par dana do izlaska iz istog, žena poginula u saobraćajnoj nesreći.

Život kakav je do tad poznavao prestaje da postoji. Na ženinoj sahrani, upoznaje izvesnog prevaranta, Gospodina Sredu, koji mu nudi posao i čijim prihvatanjem za njega počinje jedan nesvakidašnji i potpuno drugačiji segment života.


Američki bogovi je osvojio brojne nagrade kao najbolji roman, između ostalog Hugo, Luks, Brem Stoker i Nebula. Kao što smo rekli, po njemu je snimljena i serija čije prikazivanje počinje 30. aprila, zbog čega smo – u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, odlučili da vam poklonimo 2 knjige! Sve što treba da uradite jeste da ostavite komentar ispod objave o ovoj najavi na našoj Facebook stranici, a dobitnike ćemo izvući putem sajta Random.org.

Srećno i uživajte u čitanju!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook