Akcije

Beomed akcija: merenje gustine kostiju!

Beomed akcija: merenje gustine kostiju!
Podeli dalje

Ambulanta Beomed sprovodi akciju do 19. juna u okviru koje obavlja merenje gustine kostiju i skrining za osteoporozu!

 

U okviru akcije koja će trajati 2 nedelje, cena pojedinačnog pregleda za merenje gustine kostiju i skrininga za osteoporozu iznosi 700,00RSD, dok je za grupne preglede (firme, organizacije, i sl) cena pregleda 500,00RSD.

Pregled traje kratko i nije bolan, ispitivanje se vrši iz petne kosti, a rezultati su brzo gotovi. Na ovaj način, moguće je otkriti da li je smanjena koštana gustina, što je predznak za osteoporozu i mnoge druge bolesti i tegobe.

Podsetimo, osteoporoza (OP) je najčešće koštano oboljenje kod ljudi i predstavlja poremećaj gubitka koštane mase. Tipičan je za žene u postmenopauzi (20% postmenopauzalnih žena ima OP, dok oko 50% ima nisku koštanu gustinu). Svetska Zdravstvena Organizacija (WHO) osteoporozu definiše kao bolest koja se karakteriše niskom koštanom masom i oštećenjem mikroarhitekture koštanog tkiva. OP uzrokuje velike fizičke patnje i depresivno raspoloženje sa gubitkom samopouzdanja.

beomed_akcija_merenje_gustine_kostiju_v

Više detalja o osteoporozi potražite na blogu ordinacije Beomed, a više informacija, kao i termin za pregled možete zakazati preko kontakt strane na sajtu, slanjem maila na adresu ambulantabeomed@gmail.com ili putem brojeva telefona:

011 2-496-596,  011 39-79-882 , 061-16-26-570


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment