Akcije

Dijabetes Open 2015

Dijabetes Open 2015
Podeli dalje

Pred nama je još jedan u nizu, sada ved tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – DIJABETES OPEN.

 

Plavi krug organizuje ovu vrstu sportske manifestacije četvrti put za redom u saradnji sa TK „Victoria“ i uz podršku GO Savski venac. Dijabetes Open će se održati 3. i 4. oktobra 2015. sa početkom od 10h oba dana, u sportskom selu Savski venac (Deligradska bb).


Cilj turnira je pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, i prikupljanje sredstava za rad Udruženja.


I nakon tri godine od otvaranja prostorija na Novom Beogradu, i dalje su im neophodna finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefona, interneta…), te će sav prikupljen novac biti namenjen u ove svrhe.


Ovim putem,  udruženje Plavi krug poziva sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da dođu i podrže njihov rad, kao što su to činili i do sada, na čemu su beskrajno zahvalni.


Sve neophodne informacije možete dobiti na telefon 060.35.777 99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment