Akcije

Šesti „Grend Slem“ poznatih kod Novaka Đokovića

Šesti „Grend Slem“ poznatih kod Novaka Đokovića
Podeli dalje

Tenis je i dalje omiljeni sport i ponos Srbije! Sveta zemlja“ našeg tenisa i dom čuvenog ATP 250 turnira vodećih profesionalaca sveta „Serbia Open“ – teniski centar „NOVAK“ ponovo će ugostiti  brojne učesnike i posetioce Šestog tradicionalnog pozivnog turnira poznatih ličnosti u tenisu –„ Celebrities Challenger Belgrade 2011“!

 

Tenis je i dalje omiljeni sport i ponos Srbije! Sveta zemlja“ našeg tenisa i dom čuvenog ATP 250 turnira vodećih profesionalaca sveta „Serbia Open“ – teniski centar „NOVAK“ ponovo će ugostiti  brojne učesnike i posetioce Šestog tradicionalnog pozivnog turnira poznatih ličnosti u tenisu –„ Celebrities Challenger Belgrade 2011“! Izuzetni teniski doživljaj,  sjajna zabava i druženje, razna iznenadjenja i nagrade i ovoga puta će dočekati brojne posetioce sportsko-zabavnog programa turnira – za vikend 24. i 25. septembra – i okupiće do sada najširi krug poznatih i proslavljenih ličnosti naše javne i profesionalne scene u muškoj i ženskoj konkurenciji koje redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis ! 

Ova sjajna sportska i humanitarna manifestacija – tokom koje se draž pobede, duh fer pleja i važnost učestvovanja prožimaju dobrom zabavom i druženjem nekadašnjih i sadašnjih “asova” raznih cenjenih javnih profesija – zaljubljenika u “beli sport” – prati njegovu veliku popularnost u široj javnosti Srbije posle sjajnih međunarodnih uspeha nasih profesionalnih asova!  

Omiljenost  tenisa među poznatim javnim ličnostima potvrđjena je nikada većim odzivom za učešće na predstojećem  Čelendžer turniru poznatih – koji će svojim bogatim programom, zabavnim sadržajima, i dragocenim nagradama i iznenađenjima za mnogobrojnu publiku i ovoga puta biti pravi hit! Mnogi od prošlogodišnjih učesnika – poput Žike Zana , Dragana Gagija Jovanovića, Baneta Trifunovića, Aleksandra Milića Milija, Save Miloševića, Zorana Bate Mirkovića, Marka Živića,Niggora, Milana Vasića, Adriane Čortan,  Jelene Zana, Merime Njegomir – potvrdili su učešće i ove jeseni. Trofej pobednicima i finalistima „Celebrities Challenger“-a u svim konkurencijama i ove godine će uručiti selektor Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović,  dok će humanitarni fond turnira biti posvećen školi „Stefan Dečanski“ za decu oštećene sluhom i nagluve.

Mečevi oba dana programa turnira poznatih i mini-tenisa – u subotu 24. septembra i nedelju 25. septembra – biće igrani od deset sati ujutru do osam uveče (10:00-20:00h), tokom kojih će biti priređeno više zabavnih programa i nagradnih igara za posetioce turnira. Posebni egzibicioni mečevi u nožnom tenisu bivših fudbalskih asova, javne humanitarne aktivnosti, kao i egzibicija bivših reprezentativaca i šampiona zabaviće brojnu publiku pre finalnih mečeva i Ceremonije dodele trofeja i humanitarnog fonda turnira na podijumu centralnog terena Teniskog centra „NOVAK“.
Ulaz za publiku je slobodan !

Dođite sa prijateljima na sjajnu zabavu  u “Hram srpskog tenisa” – Teniski centar „NOVAK“ na Dorćolu – na „Celebrities Challenger Belgrade 2011“ i navijajte za vaše favorite među poznatim i budućim asovima!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook