Akcije

Eurosalon popust na kuhinje od 10 do 30%

Eurosalon popust na kuhinje od 10 do 30%
Podeli dalje

U prodajnom salonu brenda Eurosalon,  Bulevar Vojvode Mišića 12, u toku su prolećni popusti na određene asortimane proizvoda. Tako da prolećna akcija uključuje kuhinje iz proizvodnje Eurosalona, koje se u okviru akcije nalaze na popustu od 10 do 30%.

 

 

U prodajnom salonu brenda Eurosalon,  Bulevar Vojvode Mišića 12, u toku su prolećni popusti na određene asortimane proizvoda. Tako da prolećna akcija uključuje kuhinje iz proizvodnje Eurosalona, koje se u okviru akcije nalaze na popustu od 10 do 30%. U ponudi su sve dve linije kuhinja: savremena i tradicionalna linija.

Savremena linija podrazumeva rešenja koja prate aktuelne dizajnerske trendove – svedene forme, koloritne varijacije i primenu najekskluzivnijih materijala. Korpusi kuhinjskih elemenata su najčešće od univera, dok se „fasada“ izrađuje od univera, furniranog medijapana u aktuelnom venge furniru, od farbanog medijapana u mat verziji ili visokom sjaju, kao i od različitih vrsti stakla. U ponudi savremene linije kuhinja brenda Eurosalon su modeli kuhinja Balena, Gattaca, Quadra i druge.

 
 
Izvor: Brendovi

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook