Akcije

Konkurs za Retro Chic Modni bazar povodom Dana zaljubljenih

Konkurs za Retro Chic Modni bazar povodom Dana zaljubljenih
Podeli dalje

retro chicNakon uspeha prvog modnog bazara održanog u Art Centru krajem decembra prošle godine, u novoj, 2012.g., Retro Chic nastavlja saradnju sa ovom divnom galerijiom i ovom prilikom vas poziva da se prijavite na Konkurs za učešće na njihovoj drugoj velikoj manifestaciji: Retro Chic Modni Bazar povodom Dana zaljubljenih, koja će se održati u februaru 2012.g., i to od 11-14.2.2012.

Nakon uspeha prvog modnog bazara održanog u Art Centru krajem decembra prošle godine, u novoj, 2012.g., Retro Chic nastavlja saradnju sa ovom divnom galerijiom i ovom prilikom vas poziva da se prijavite na Konkurs za učešće na njihovoj drugoj velikoj manifestaciji: Retro Chic Modni Bazar povodom Dana zaljubljenih, koja će se održati u februaru 2012.g., i to od 11-14.2.2012.
 

Ovaj put, pripremljen je jedan novi, malo drugačiji koncept:
– svih dana bazara standardno će biti organizovane prodajne izložbe unikatne i vintage garderobe, nakita i modnih detalja; upotrebnih dekorativnih predmeta kao što su keramika, lampe, prirodna kozmetika i sl., ali i umetničkih i komercijalnih slika i dr. predmeta primenjene i likovne umetnosti;
– za otvaranje, u subotu 11.2. planirana je Modna revija učesnika bazara (svi odabrani izlagači imaće priliku da u revijskom delu predstave 2-3 najreprezentativnija modela iz aktuelne kolekcije);
– za ponedeljak, 13.2. kao zagrevanje za 14.2. (Dan zaljubljenih), organizuje se (po prvi put na modnim bazarima u Beogradu), aukcijska prodaja u trajanju od 2 sata, gde će svi učesnici (izlagači) imati priliku da publici ponude nekoliko modela iz svoje kolekcije i osete draž aukcijske prodaje:).
– 14.2. svim zaljubljenim posetiocima, pored izložbe i velikog izbora unikatnih poklona, biće pripremljena i ponuda pića i kolača u Kafe-u galerije, gde će, nakon shopping-a, moći da se opuste i provedu veče u prijatnoj i neformalnoj atmosferi kafea uz adekvatan muzički program.
Bazar će biti otvoren svakodnevno u periodu od 12-22h; 14.2. od 12-1h.

Za učešće na Bazaru kotizacija iznosi:
– po DANU: 1200 din
– za SVE DANE: 3000 din + 4. DAN GRATIS!!! (ograničen br.)
– AKTIVNI SARADNICI Retro Chic-a imaju DODATNI POPUST OD 20% ZA UČEŠĆE!!!

Svim izlagačima biće obezbeđeni adekvatni tipski štandovi i prostor za izlaganje, po dogovoru. Predviđen br. izlagača je 30 po danu. Organizator zadržava pravo rasporeda učesnika po danima, kao i izbor učesnika za prodajni bazar, učešće na modnoj reviji i na aukcijskoj prodaji.

 

Prijave za učešće možete slati na retrochic@ikomline.net ili retrochicbutique@gmail.com najkasnije do 1.2.2012.g! Uz prijavu sa kratkom biografijom potrebno je poslati i 5-10 reprezentativnih fotografija vaših radova iz aktuelne ponude. Spisak izlagača biće objavljen najkasnije 2 DANA po isteku konkursa, nakon čega ćete blagovremeno biti obavešteni o svim tehničkim detaljima.

Ova manifestacija organizuje se uz veliku MEDIJSKU PODRŠKU i sam događaj će u narednom periodu biti najavljen u svim značajnim gradskim kulturnim vodičima i pisanim medijima; predviđena su i gostovanja našeg tima na mnogim radio i TV stanicama. Za sam događaj pokrenuta je ozbiljna promo kampanja koja je već počela.

Dobrodošli u kreativni tim Retro Chic-a!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook