Akcije

Kreativne radionice na novogodišnjem vašaru

Kreativne radionice na novogodišnjem vašaru
Podeli dalje

Da obogatite i upotpunite deci dane do praznika, odvedite ih na kreativne radionice na novogodišnjem vašaru.

 

U Beogradu je juče zvanično otvoren tradicionalni, 54. po redu, Novogodišnji Vašar, a pored brojnih objekata za zabavu, mališane možete zabaviti i edukovati posetom kreativne radionice umetničke škole Skills Division.

Svakoga dana, dešavaće se različite aktivnosti u nekoliko termina, prilagođene i različitim uzrastima, a evo i programa za 9 dana:

20.12.2014. – Strip i ilustracija (posetioci će moći da nacrtaju svog omiljenog junaka iz stripa, knjige itd i postave ga u određenu situaciju iz odabrane priče – biraće se nejbolji rad) Termini za akciju bi bili u 11h i 16h.

kreativne_radionice_na_novogodišnjem_vašaru_v
21.12.2014. – Pravljenje zamkova (posetioci će moći da aktivno učestvuju u izradi maketa zamkova iz bajke, delili bi se u dva tima) Akcija bi se odvijala u dva termina – 11h i 16h.

22.12.2014. – Pravljenje nakita za jelku (ova akcija bi bila aktuelna svakog dana, sa posebnim akcentom na ovaj dan. To je generalna tema radionice i ideja je da se prazna jelka svakog dana pomalo popunjava ukrasima koje su izradili posetioci). Termin je celodnevni.

23.12.2014. – Dizajn (akcija u kojoj posetioci imaju mogucnost da uz savete profesionalaca prezentuju neke prve ideje vezane za dizajn iz bilo koje oblasti – grafički dizajn, industrijski, enterijer itd…- biraće se najbolji rad) Termin za akciju je u 16h.

24.12.2014. – Pravljenje makete novogodišnjeg grada (posetioci će aktivno učestvovati u izradi makete novogodišnjeg grada sklapajući spremljene blanko rasklope od kartona vozila, kuća i zgrada, koje mogu da oslikavaju i iscrtavaju, modelirajući detalje i objekte uz pomoć i stručnu nadležnost profesionalaca). Termin za akciju je u 14h.

25.12.2014. – Crtanje grafita (posetioci bi crtali grafite na kartonima velikih formata uz nadležnost profesionalaca – birao bi se najbolji rad). Termin za akciju je u 16h.

kreativne_radionice_na_novogodišnjem_vašaru_v1
26.12.2014. – Pravljenje makete zoološkog vrta (posetioci bi modelovali figurice životinja koje bi postavljali na određene pozicije generalne makete). Termin za akciju je u 14h.

27.12.2014. – Pravljenje postojećih i kreiranje novih likova iz video igrice Angry Birds (posetioci bi uz pomoć profesionalaca kreirali i pravili lutkice i objekte za rusenje. Praćka i poligon bi bili obezbeđeni. Materijali za izradu su mekani kako bi izbegli mogućnost povređivanja. Učesnike bi delili u dve suparnicke grupe) Termini za akciju bi bili u 11h i 16h.

28.12.2014. – Kreiranje i izrada novogodišnjih maski (posetioci bi kreirali i pravili maske po svojoj meri uz pomoć profesionalaca – birala bi se najbolja maska). Termini za akciju bi bili u 11h i 14h.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook