Akcije

Lep provod sa ljubiteljima kafe

Lep provod sa ljubiteljima kafe
Podeli dalje

doncafe promocijaU utorak 21.02. u prostorijama poznatog gradskog kluba Lava Bar, održano je ugodno i prijatno druženje sa ljubiteljima najpopularnije tople tekućine – kafe, pod nazivom #kafaUP. Pored odličnog društva i raznih ića i pića, upriličena je i jedinstvena zabava u vidu šoljoskopa  – gledanja tj. čitanja šolje svima koji su bili zainteresovani.

U utorak 21.02. u prostorijama poznatog gradskog kluba Lava Bar, održano je ugodno i prijatno druženje sa ljubiteljima najpopularnije tople tekućine – kafe, pod nazivom #kafaUP. Pored odličnog društva i raznih ića i pića, upriličena je i jedinstvena zabava u vidu šoljoskopa  – gledanja tj. čitanja šolje svima koji su bili zainteresovani.

Od 18h do 20.30h svi posetioci imali su priliku da u veoma prijatnoj atmosferi Lava Bara uživaju u dobrom društvu, ali i da degustiraju i probaju i Doncafé proizvode. Lično, tradicionalnu kafu ne pijem već godinama, ali nisam propustila da uživam u divnom kapućinu, od srca spremljenom i posluženom.
Tom prilikom, a kako zaista nisam detaljnije upoznata sa paletom proizvoda kojom raspolaže Doncafé, otkrila sam da postoje i instant kafe sa različitim ukusima, različitim mešavinama tipa 2/1, 3/1, 4/1; kao i nekoliko pažljivo odabranih i izmiksanih aroma espresso kafe.

Ovim putem, želim da se zahvalim organizatorima na odličnom druženju i degustaciji, koje mi je savršeno prijalo nakon završenog radnog dana. Takođe, zahvaljujem im i na fenomenalnom poklonu, koji nisam stigla da fotografišem, jerbo su mi ukućani razgrabili šta se kome svidelo, ali ću se poslužiti Miloševom fotografijom, da vidite čime su nas sve iznenadili:
 

Za sve vas koji niste bili, a želite da znate kako smo se proveli, izvolite link sa fotografijama #kafaUP-a.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook