Akcije

Nagradni foto konkurs za izbor modela za šminkanje

Nagradni foto konkurs za izbor modela za šminkanje
Podeli dalje

nagradni foto konkurs za izbor modela za šminkanjePodelite sa nama svoju lepotu. Šaljite fotografije i učestvujte u foto konkursu koji vam može obezbediti  besplatno šminkanje po sopstvenom izboru, mogućnost da budete modeli za kreativno šminkanje, ili da ostvarite značajan popust do kraja juna 2012. Sve dobitnice nagrada će biti fotografisane i dobijaju najlepše slike u punom kvalitetu.

profesionalna šminkaPodelite sa nama svoju lepotu. Šaljite fotografije i učestvujte u foto konkursu koji vam može obezbediti  besplatno šminkanje po sopstvenom izboru, mogućnost da budete modeli za kreativno šminkanje, ili da ostvarite značajan popust do kraja juna 2012. Sve dobitnice nagrada će biti fotografisane i dobijaju najlepše slike u punom kvalitetu.

Uslovi konkursa:
•    U okviru konkursa mogu učestvovati osobe ženskog pola između 18 i 40 godina
•    Svaka osoba može da pošalje maksimalno tri fotografije
•    Fotografije treba slati u periodu od 04.05. – do 18.05. 2012.
•    Prilikom prijave je moguće poslati i link ka svom Facebook profilu ukoliko želite da se nađe ispod vaše fotografije
Odabir nagrađenih:
profesionalna šminka•    Na osnovu vaših komentara, odluke uredništva portala Organ Vlasti i profesionalnog šminkera, dva dana pred kraj konkursa izdvojiće se deset učesnica koje ulaze u polufinale. Njihove fotografije će biti predstavljene u posebnoj foto galeriji
•    Nakon drugog kruga komentara i finalne odluke žirija i šminkera sledi proglašenje dobitnica nagrada

Nagrade:
•    Prva nagrada – besplatno šminkanje po sopstvenom izboru i pet fotografija punog kvaliteta (jedna osoba).
•    Druga nagrada – model za kreativno šminkanje i pet fotografija punog kvaliteta po osobi (dve osobe).
•    Sve osobe koji učestvuju u na foto konkursu dobijaju pravo na jedno šminkanje po sniženoj ceni od 900 din. Da bi ostvarile ovaj popust dovoljno je poslati privatnu poruku šminkerki putem njenog Facebook profila  ili je kontaktirati putem e-maila miljana.milenkovic@gmail.com i telefona 064/2587-030 kako bi se dogovorile oko termina. Rok da se iskoristi dogovoreno šminkanje po ovoj ceni je do kraja juna 2012.

Uputstvo za postavljanje fotografija:
Fotografije nam šaljite na kontakt@organvlasti.com, a mi ćemo ih postaviti u foto albumu na Organ Vlasti Facebook stranici.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook