Akcije

NBA zvezde prodaju karte za humanitarni meč

NBA zvezde prodaju karte za humanitarni meč
Podeli dalje

Danilo Gallinari, Jan Vesely i Žarko Čabarkapa prodaju karte za humanitarni meč za pomoć ugroženima od poplava.

 

Svim ljubiteljima košarke koji željno iščekuju oproštajni meč Dušana Kecmana 29. juna u Pioniru, se pruža jedinstvena prilika da nedelju dana pred utakmicu kupe karte direktno od proslavljenih NBA zvezda Danila Gallinarija, Jana Veselog i Žarka Čabarkape.

Košarkaške zvezde će 21. juna 2014. godine u periodu od 16 do 17 časova u TC Ušće prodavati i potpisivati karte za humanitarni oproštajni meč Dušana Kecmana, a u svrhu prikupljanja sredstva za renoviranja i opremanja obdaništa PU „Dečja radost“ u Svilajncu, koje je pretpelo udar poplavnog talasa tokom poplava u maju 2014.

nba_zvezde_prodaju_karte_za_humanutarni_meč_v
Pored TC Ušće, karte se mogu naći i na drugim prodajnim mestima Event tima, a to su Dom omladine, Bilet Centar, Blagajna Arene, NS Bilet Centar, Knjižare Laguna i Vulkan, Exclusive Change menjačnice, Win Win shopovi, ali i na sajtu www.eventim.rs ili se mogu poručiti putem Call Centra 0900 11 00 11. Cena ulaznica je simbolična i iznosi 300 dinara.

Na oproštajnom humanitarnom meču učestvovaće najznačajnija imena srpske košarke, i na veličanstven način daće omaž samoj košarci i sportskom duhu, kojim se ponosimo.

Organizator utakmice, koja se realizuje u sklopu akcije B92 „Srce na teren” je agencija DNA Communications.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook