Akcije

Nešto lepo kao čokolada

Nešto lepo kao čokolada
Podeli dalje

Podržite i pomozite projekat Nešto lepo kao čokolada, jer tako direktno pomažete i činite nešto lepo za decu iz Svratišta.


Projekat Nešto lepo kao čokolada nastao je sa željom da se podrži Svratište za decu i omladinu u Beogradu. Za ovu priliku, ručno je napravljeno 300 čokolada, upakovanih u različite i unikatne dizajnirane omote, od kojih svaki poseduje određenu emociju i predstavljaju delove jedinstvene kompozicije.

Ova slatka umetnička instalacija biće izložena 26. novembra u Galeriji Kolarčeve zadužbine i na otvaranju 26.11. u 19 časova, svaku od čokolada biće moguće preuzeti uz donaciju od 1000 dinara.

Sav prihod prikupljen na ovaj način biće iskorišćen za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Svratišta. 1 čokolada=1 paketić.

 

Kao što smo pomenuli, svaka čokolada je unikatna, duplikati ne postoje, a svoj primerak čokolade možete jednostavnom procedurom rezervisati na sajtu Nešto lepo i odbrati želite li da lično preuzmete čokoladu ili da vam bude isporučena na kućnu adresu.

nešto_lepo_kao_čokolada_v

Budimo humani, pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija, učinimo šta možemo da im bar praznični dani proteknu u smehu i veselju.

nešto_lepo_kao_čokolada_v2

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook