Akcije

Pink Majami celog oktobra

Pink Majami celog oktobra
Podeli dalje

pink majami celog oktobraU susret svetskog meseca borbe protiv raka dojke, vlada okruga Majami odlučila je da ceo grad, na neki način, ofarba u pink, u znak podrške borbi protiv ove opake bolesti.

Tim povodom, sva vozila policije, gradske čistoće i metroa biće ofarbana u pink boju. Takođe, hol zgrade vlade Stephen P. Clark Center biće okrečen u pink celog meseca. Dalje, Jackson Memorial bolnica će otkriti i pustiti u upotrebu novi pokretni mamogram koji će, zaposlenici okruga, moći da koriste svakog četvrtka tokom meseca oktobra.
Već drugog oktobra, biće održan i bazar na kojem će se prodavati različiti predmeti u roze boji, a čija će prikupljena sredstva ići centru za borbu protiv raka dojke. Istog dana biće održan i događaj udomljavanja kućnih ljubimaca, kao i šetnja podrške obolelim i preživelim od ove opake bolesti, u subotu 13 oktobra.

Ovaj primer slediće i ostali gradovi, kako u Americi, tako i širom sveta – podržavajući na najrazličitije načine borbu protiv raka dojke i sve preživele, ali i u znak sećanja na sve one žene koje, nažalost, nisu.
Portal Organ Vlasti će, i ove godine, na svoj način podržati mesec borbe protiv raka dojke serijom članaka i tekstova o prevenciji, borbi, zdravom načinu ishrane i življenja, kao i svim relevantnim informacijama iz zemlje i sveta. Do tad, pogledajte šta je sve do sada objavljeno:

Važnost samopregleda grudi

Plastika uzrokuje rak dojke?

Simptomi raka

Rak dojke

Rak dojke – simptomi

Poznate žene borci protiv raka dojke

Vodič za prevenciju raka dojke by Sheryl Crow

Umanjite rizik od raka dojke

Planiranje pregleda

Evropski kodeksi protiv raka dojke

Moje dojke su ok a tvoje?

Mesec borbe protiv raka dojke

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook