Akcije

Poezija na ulicama Beograda – za lepšu prestonicu

Poezija na ulicama Beograda – za lepšu prestonicu
Podeli dalje

Ako niste znali otkud poezija na ulicama Beograda, tačnije na stajalištima širom Zvezdare sve do same granice sa Vračarom, u pitanju je prva od 11 ideja sa konkursa Beograd grad vaših IDEA.


Podsetiću vas, ranije ove godine sam učestvovala u akciji promovisanja kampanje koja ima za cilj da naš grad učini lepšim, sadržajnijim i kvalitetnijim. Prva od 11 ideja koja je dobila najviše glasova na IDEA konkursu upravo je ideja mlade družine Čilo&vedro.

O čemu se radi?

Projekat „Poezija na GSP stanicama“ je njihov način da ulepšaju i kulturno obogate prestonicu pesmama neafirmisanih mladih pesnika. Na ovaj način, presvučeno je više od 80 stajališta sa ciljem da se ljudi na stanici upoznaju i možda zbliže baš kroz tu poeziju. Ako ništa drugo, bar će im čekanje prevoza proteći u boljoj i plemenitijoj atmosferi.

Ovo je samo jedna od 11 različitih ideja Beograđana koje će IDEA realizovati tokom ovog leta kako bi ispratila light motive kampanje „Ko u Beogradu živi taj Beograd i stvara“.


Zadovoljstvo mi je što sam bila u prilici da budem deo ovako inspirativne i lepe ideje i što sam podstakla neke od vas da podelite i svoje ideje. Svakako ću pratiti i nastavak realizacije i izveštavati vas koje su još sjajne ideje ugledale svetlost dana 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment