Akcije

Radna mesta za Beogradjanke

Radna mesta za Beogradjanke
Podeli dalje

radna mesta za beogradjankeSumnjate da vas dečko/suprug vara? Odaberi 69. i Organ Vlasti – mi imamo rešenje za vas – Mistery Flerting!

 

Sumnjate da vas dečko/suprug vara? Odaberi 69. i Organ Vlasti – mi imamo rešenje za vas – Mistery Flerting!
Zaposlićemo Beograđanke, pola njih će da flertuje a druga polovina da zloupotrebljava prikupljene dokaze u ostvarivanju najbezobraznije materijalne dobiti od svog supruga. Posao Misteri sopinga je već u Beogradu, znate već,to je ono kad neki kupac uđe u prodavnicu i onda, najčešće, namerno nervira prodavce svojim prohtevima da bi gazdi obezbedio dokaze da su radnici nepristojni i nestrpljivi.

OrganVlasti sprema 50,000 radnih mesta u industriji Misteri Fleertinga. Sve što dame treba da rade jeste da nastave sa onim što rade, da flertuju, bezobrazno, bezočno i na svim mestima. Ali i da prikupljaju dokaze o odgovoru suprotnog pola na Misteri Flert za dame koje su životne saputnice ovih što su jedva čekali da vide osmeh druge žene. Dobra stvar je što ovim poslom mogu da se bave nezaposlene žene i da pri tom po ceo dan sede u omiljenim restoranima i kafićima, ali isto tako i dame koje su već zaposlene pa kao dodatni posao izazivaju svoje kolege „nespretnim“ saginjanjem za olovku koja im je slučajno ispala. Sve u svemu uživajte, zarađujte i istovremeno obezbedite svojim prijateljicama (koje i ne poznajete) dovoljno dokaza da ga zauvek drže u šaci. I to čvrsto. Ko zna, možda i Vama jednom zatreba ista usluga, cipele su sve skuplje.

Povezano:

Organ Vlasti na izborima

Izvod iz statuta Organa Vlasti

Razvoj autoindustrije by Organ Vlasti

Obrazovanje za sve

Ozbiljna vremena ozbiljan posao – Organ Vlasti


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook