Akcije

Retro Chic konkurs za manekene

Retro Chic konkurs za manekene
Podeli dalje

retro chicPozivamo sve zainteresovane devojke koje žele da se oprobaju u ulozi „retro“ modela na MODNIM REVIJAMA u okviru manifestacije Retro Chic NOVOGODIŠNJI BAZAR UNIKATA i AUTENTIČNE VINTAGE MODE 2011. koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Art Centra u Kralja Petra 71, od 26-30.12.2011.

Pozivamo sve zainteresovane devojke koje žele da se oprobaju u ulozi „retro“ modela na MODNIM REVIJAMA u okviru manifestacije Retro Chic NOVOGODIŠNJI BAZAR UNIKATA i AUTENTIČNE VINTAGE MODE 2011. koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Art Centra u Kralja Petra 71, od 26-30.12.2011.

Na petodnevnom programu bazara svakodnevno će biti prodajne izložbe unikatne i vintage garderobe, nakita i modnih detalja, ali i upotrebnih dekorativnih predmeta kao što su keramika, lampe, prirodna kozmetika i sl.; od 20h svakodnevno će biti organizovane tematske modne revije više kreatora. Bazar će biti otvoren svakodnevno u periodu od 12-22h.

Prijave za učešće možete slati na retrochic@ikomline.net ili retrochicbutique@gmail.com najkasnije do 1.12.2011.!!!

Uz prijavu sa kratkom biografijom potrebno je poslati i minimum 3 fotografije.

Odabrane učesnice biće obaveštene najkasnije 7 dana po isteku konkursa, nakon čega će biti organizovan KASTING, gde će biti određene devojke koje će raditi revije i raspored po danima. Br. učesnica je ograničen.

Ova manifestacija organizuje se uz veliku MEDIJSKU PODRŠKU i sam događaj će u narednih mesec i po dana biti najavljen u svim značajnim gradskim kulturnim vodičima i pisanim medijima; predviđena su i gostovanja našeg tima na mnogim radio i TV stanicama. Za sam događaj pokrenuta je ozbiljna promo kampanja koja počinje već sredinom ovog meseca.

Dobrodošli u naš kreativni tim!

Vaš Retro Chic

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook