Akcije

Rudolfmanija

Rudolfmanija
Podeli dalje

rudolfmanijaU Beogradu je danas održan nezaboravni kulinarski izazov, u kojem je petoro kuvara amatera pripremalo svoja jela specijalno za poznatog holandskog kuvara, Rudolfa van Vina!

U Beogradu je danas održan nezaboravni kulinarski izazov, u kojem je petoro kuvara amatera pripremalo svoja jela specijalno za poznatog holandskog kuvara, Rudolfa van Vina!
 

U prepunom restoranskom delu II sprata TC Ušća, nalazio se i Portal Organ Vlasti i tom prilikom, dobili smo izjave od Nenada Veljkovića ali i od samog Rudolfa van Vina. Na pitanje koliko je recepata bilo poslato i kako su pravili izbor za samo finale, Nenad je izjavio:

nenad veljković

–    Stiglo nam je nešto više od 2500 recepata i imali smo dosta posla oko odabira onih naj naj. Sam koncept emisije Lako može svako je takav da pokažemo da se jela mogu pripremiti za pola sata; jeste komplikovano i treba osmisliti, ali je moguće – uz pomoć improvizacije i mašte. Time smo se i rukovodili, odabirajući one koji zaista mogu da se spreme za 30min, a koje ćete večeras imati prilike da gledate.

Rudolfa smo uhvatili tik pred izlazak na scenu i upitala sam ga da li je očekivao ovakav doček i ovacije, da li je i mogao da pretpostavi da je ovoliko popularan u Srbiji i evo šta mi je odgovorio:

–    Malo je reći, iznenađen sam. Nisam mogao ni da sanjam da ću naići na ovako topao i prijateljski doček, ljudi su divni, svi ste divni i ja sam presrećan. Beograd je jedan prelep grad i jako mi je drago što sam ovde sa vama i što vas vidim u ovolikom broju.

rudolf van vin organ vlasti i nenad veljković

Na kraju mi je još i rekao da nije mogao ni da pretpostavi da je i u Srbiji među najpopularnijim šefovima, kao i da je za tako kratko vreme, uspeo da pomuti slavu čak i slavnom Džejmiju Oliveru.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook