Akcije

Spasite životinje tvit donacijama

Spasite životinje tvit donacijama
Podeli dalje

Jeste li znali da možete da spasite životinje tvit donacijama i tako pomognete da one ne budu istrebljene?

 

Ako niste znali,  17 vrsta životinja čije emotikone svakodnevno koristimo u online komunikaciji je ugroženo i sada ih možemo spasiti jednostavnom tvit donacijom.

 

WWF je pokrenuo online kampanju kojom nas poziva da, prostim korišćenjem emotikona koje inače upotrebljavamo u svojim tvitovima, doniramo novac i tako pomognemo organizaciju koja se bori protiv njihovog istrebljenja.

 

Kako da spasite životinje tvit donacijama?

 

Ovih 17 emotikona predstavljaju stvarne životinjske vrste koje su ugrožene, a svako od nas može pomoći tako što će ih koristiti u tvitovima i – na kraju meseca – (WWF vodi statistiku) donirati određein iznos. Svaki od emotikona vredi 0.10 evra, a na vama je da donirate ili zbirnu sumu na kraju meseca ili koliko možete/želite.

spasite_životinje_tvit_donacijama_v1

 

Verujem da niko od nas ne želi da gleda ovakve fotografije; budite široka srca, podržite kampanju – bilo donacijom, bilo deljenjem vesti o njoj.

spasite_životinje_tvit_donacijama_v2

#EndangeredEmoji je globalna kampanja za prikupljanje donacija (prva takve vrste), koja se bori protiv istrebljenja 17 životinjskih vrsta.

spasite_životinje_tvit_donacijama_v

I vi možete postati deo kampanje jednostavnim RT WWF tvita, nakon čega se smatra da ste se prijavili i počinje da vam se broji svaka upotreba naznačenih emotikona.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook