Akcije

Sportski turnir u basketu 3 na 3

Sportski turnir u basketu 3 na 3
Podeli dalje

Tradicionalni sportski turnir u basketu 3 na 3 održaće se peti jubilarni put ove subote na terenima Sportskog sela Savski Venac.

 


U organizaciji udruženja „Plavi krug„, za osobe obolele od dijabetesa ovaj turnir ima više ciljeva: pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja.

Na turniru će biti obeležen i peti rođendan “Plavog kružića” – udruženja za decu obolelu od dijabetesa, a tim povodom je organizovan čas badmintona, koji ce držati Marija Bulatović iz badminton kluba Clear. Takođe, najmlađi članovi će imati priliku da sa se druže i igraju sa svojim vršnjacima, razmenjuju iskustva i uživaju u pozitivnoj atmosferi.

 

sportski-turnir-u-basketu-3-na-3-v

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje košarke, sporta i zdravog načina života da dođu i podrže rad Udruženja, kao što su to činili i do sada, na čemu su svi ćlanovi beskrajno zahvalni.

“Plavi krug” organizuje ovu vrstu sportske manifestacije u saradnji sa TK „Victoria“ i uz podršku GO Savski venac. Turnir će se održati u subotu, 11. juna 2016, sa početkom u 10h na terenima Sportskog sela Savski Venac (Deligradska bb).


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook