Akcije

#UtoplimoDecu sa Fondacijom Novak Đoković!

#UtoplimoDecu sa Fondacijom Novak Đoković!
Podeli dalje

Fondacija Novak Đoković organizuje akciju #UtoplimoDecu za decu iz Svratišta u subotu u Delta Cityju, pozivajući sve ljude dobre volje da im se pridruže.

 

Pod sloganom #UtoplimoDecu, prikupljanje odeće će se vršiti od 10 časova ujutro do 22 časa uveče, na drugom spratu Delta Cityja na Novom Beogradu. Akciji su se već priključili i prijatelji iz kompanija „C&A“ i „Obuća Pavle“, kao i „Ivančić i sinovi“, koji su rado odlučili da daju svoj doprinos u ovoj akciji i pokažu društvenu odgovornost. Pored toga, svoj doprinos su dali i kompanija „Forma Ideale“ i SO Novi Beograd.

Zbog hladnog vremena i zabrinjavajućeg podatka da je na ulici prestonice u svakom trenutku preko 2.000 mališana o kojima nema ko da brine, odnosno njihove stalne potrebe za toplom odećom, ovakva akcija im je neophodna kako bi izdržali zimske mesece.

Na ulicama Beograda, po procenama, trenutno se nalazi do 10.000 dece. Preko 70 mališana prošle zime je svaki dan dolazilo u Svratište, kako bi se ugrejalo, odmorilo, pojelo topli obrok i presvuklo. Ove godine se očekuje još veća gužva i vapaj dece u Krfskoj ulici i Svratištu na Novom Beogradu.


Podeli dalje
Tagovi

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook